konyada doğum yapacak olanlar hangi doktora gidiyosunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi hs21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hs21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
50
6
48
Konya
konyada doğum yapacak olanlar hangi doktora gidiyosunuz memnunmusunz yada doğum yapmış ve memnun kalmış olanlar doktorlarından hastaneden paylaşabilirmsnz?

özel selçuklu hastanesi nill hanımı tavsiye ederim canım ilgili doktorm kardeşimin eşi onun kontrolündeydi doğum sürecene kadar çok memnundu..

konyada doğum yapacak olanlar hangi doktora gidiyosunuz memnunmusunz yada doğum yapmış ve memnun kalmış olanlar doktorlarından hastaneden paylaşabilirmsnz?

Walla 34.haftada yarin 3.dr.uma gidecegim henüz karar veremedim ilk önce belediye hastanesinden bir dr a gerçi hastane iyi dr.iyi ama sezerysnli hastasina rastlamadım 2.hastanem dr.iyi hastaneyi begenmedim çok kotuu yarin 3.u begenirseem yazayim dr.u.bu arada tavsiyesi olanlar yazsin lütfen doğuda yazdim dr um yok

farabi mehmet bey
memnunum ama doğumdan sonra yazsam daha doğru olur
şimdşye kadar memnunum

Aradigim dr.buldum.Allah utandirmasin doğum yaptıktan sonra daha detaylı bilgi verebilirim ancak öncesinde şimdiye kadar gebelik anlamında ggittiğim4. Hastane ve kesinlikle öneririm konya MEDLINE Fuat demir.bugün ilk kez gittim ve doğumu orada yapmaya karar verdim.gidin ve farki görün gozlerinizle daha önce neden görmedim 34.haftayi bekledim bilmiyorum.bu yüzden kendime kizginim..ama dediğim gibi Allah utandirtmasin

Back
X