Konya'da doğum yapıp biz hamişlerle doktor ve hastane tecrübelerini paylaşanlar

blckda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
48
1
86
Konya
Arkadaşlar öncelikle ben doğum yapmadım ancak 3 ayım kaldı doğuma.Bu kadar az zaman kalınca da doğum için kararsızlık üst düzeyde:(((( Bu konuyu açtım belki benim gibi kararsız hamişler vardır ya da kararını vermiş hamişler vardır doğum yapan arkadaşlarımız vardır.Malum Konyada doktor da hastane de belli sayıda.Bu topik içinde tecrübelerimizi paylaşabiliriz...Benim gibi kararsızları aydınlatabiliriz...Sadece doktor hasatane değil bebişlerle ilgili her konuda paylaşımda bulunabiliriz..Umarım topiğim amacına ulaşır hepinizi buraya bekliyorum Konyalı anneler ve anne adaylarıııı:49:

slmmmmmmmmmmm bende 3 ay once selcuklu hastanesınde dgm yaptım nıl okurda cokta memnunum sen sımdıye kadar kıme gıdıyordun

selam kızlar...4 gun once konya hospitalde dogum yaptıım doktorum tulın hanım.....hem hastane personelınden hem de doktorumdan cok memnun kaldım.....hıc bır sıkıntı cekmedım 3 gun kaldım hastanede ve nerdeyse arkadas olduk hemsıre ve ebelerle herkes ıcten sıcaktı.....gıtmek ısteyen olursa tavsıye ederım ıyıkı degıstırmemısım ısabetlı karar vermısım dıyorum.....

hoşgeldiniz:)
ne güzel aldınız mı bebişlerinizi kucağınıza Allahım bana bir an önce nasip etsin 2 ay vaktim var daha...Benim dr doğum evinin doktoru Necati Bey ya doğum evinde ya da selçukluda yapıyomuş doğumları...ben zaman daralınca cok heyecanlanmaya basladım her an değiştirebilirim bu tamamen sizlerin tecrübelerine bağlı:)ayy sizin bebişler süt kokuyodur hala cok özendim masallah

hoşgeldiniz:)
ne güzel aldınız mı bebişlerinizi kucağınıza Allahım bana bir an önce nasip etsin 2 ay vaktim var daha...Benim dr doğum evinin doktoru Necati Bey ya doğum evinde ya da selçukluda yapıyomuş doğumları...ben zaman daralınca cok heyecanlanmaya basladım her an değiştirebilirim bu tamamen sizlerin tecrübelerine bağlı:)ayy sizin bebişler süt kokuyodur hala cok özendim masallah
sagol canım ınsallah sende saglıkla kucagına alırsın bebısını cok guzel bır duygu anlatamam.....doktor ve doktorla ıletısım cok önemlı canım,ama bastan bugune kadar gıttysen aynı doktora bırakma derım.......sormak ıstedıgın bısey olursa cevaplarım......

Back
X