Konya'da Doktor Araştırması... Önerileriniz...

feslegenim

Rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
960
2
96
Diğer
Arkadaşlar doktor kontrolüne başlamak için az zamanım kaldı.

3 Seçenek çıkarttım kendime sizlerin önerilerini de bekliyorum...

Özel Selçuklu Hastanesi - OP. DR. DURDANE NİL OKUR

Özel Büyükşehir Hastanesi - Dr. Hacer Yavşan

Konya Hospital - Uzm.Dr. SAİDE TÜLİN YAMAN GEZGİNÇ

Büyükşehir Hastanesindeki doktoru duymadım ama Nil hnm da Tülin Hnm çok yoğunlar, gebelerde bile aylık kontroller için zor randevu alıyorsun. Ayrıca Selçuklu hastanesinde başka bir doktora gidiyordum, hastane gerçekten bakımsız ve hemşireler çok kötü. Doktor çok iyi olsa bile hastane ve diğer görevliler de çok önemli,ben çok acı tecrübe ettim. Konya Hospital bu konuda biraz daha iyi ama Tülin hnma giden bi arkadaşım vardı, aynı anda odada 3 hasta olduğunu ve eşlerin kesinlikle alınmadığını sölemişti. Normal muayenelerde sorun olmaz belki ama gebelikte ultrason muayenesinde eşinizin yanınızda olmasını isteyebilirsiniz.

Özel büyükşehir Hastanesi bence heşmişere ve personel acısından bile tercih edilebilir.

nil hanımı bilemem ama ben orda güler altıntepede doğm yaptım mahvoldum.asla selçukluda yapma onu ele bir kere.tülin hanıma çok iyi diyorlar ama çok yoğunmuş,diğerini bilemiycem.

konu 2012 deymiş ben 2013 sanmışım.inşallah arkadaş hayırlısıyla doğum yapmıştır.

doğum yaptım arkadaşım teşekkür ederim :) 4,5 aylık oldu bile kızım maşallah.
Hacer Yavşan'a gittim. O kadar memnun kaldım ki herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…