Konyada doktor ve hastane tavsiyelerınız.

Ah benim utagaçlığım olmazsa .gördüm o dr.u güleryüzlü birine benziyor.bir o kaldı zaten denemediğim o hastanede. sen neden sezaryen oldun ki.

canım bnm tüp bebektii hem de bebek tersdi dönmedi o yüzden sezeryan oldum ama herşey normal de olsa ben yine sezeryan istiyordum normal doğumu dikişsiz yapsan iyi ama nerdeee dikişsiz hiç duymadım nerdeyse oranın dikişleri daha zor oluoyr benimle doğum yapan hatta benden 10 gün önce doğuran iki arkadaşımda helen toparlanamadılar ben kendi işimi bile yapmaya başladım çok şükür

tatlım nedenini de yazda bilelim.ben zaten oraya gitmiyorum da merak ettim ne oldu ki?

bunu daha öncede yazmıştım.ben orada doğum yaptım.doğum yaptıktan 3 gün sonra çok kötü ateşlendim.hemen selçokluya acile gittik.cumartesi akşamüstüydü.doktor yok dediler.güler altıntepeydi benim doktorum çağırabilirmisiniz dedik.çağıramayız belki istanbulda olabilir dediler.başka kadındoğumcuyada ulaşamayız dediler.ama ben okadar kötüyümki ateşten titremekten ayaklarımın üzerine basamıyorum iki kolumdan tutarak ayakta durduruyorlar.sonra yanındaki büyükşehire gittik.bir doktor geldi ateşimi ölçtü.sonra bunu bir kadındoğumcunun görmesi lazım,bizde doğum yapmadığınızdan biz çağıramayız siz selçukluya geri gidin dediler.geri gittik orada bir doktor vardı,şimdi kimi çağırcaz diye dalga geçiyor birde.neyse sonra devlet hastanesne gittik orada yine kadın doğumcu değil de başka doktor baktı.neyse ateşim düştü.o gün iyileştim biraz.2 gün sonra çocuk için selçukluya kontrole gitmiştik sıra beklerken benim kanamam oldu.öyle bir kanamaki resmen boşaldı.güler altıntepe baktı,enfeksiyon geçiriyormuşum.belkide içimi temizlemedi doğru düzgün .zaten sezaryenim 5 dk sürmüştü.ameliyata aldılar ameliyatım 1 saat sürmüş annem krizler geçirmiş.ameliyatımın sonuna doğru tıptan çolakoğlu gelmiş.artık ne olduysa ameliyatta bir uyandım ambulansla tıpa götürülüyorum.oradada kürtaj falan yaptılar ameliyatta birde bir yerim zedelenmiş.oranın kanını durdurmak için pansuman filan yaptılar.kanımda 5e düşmüş.kan verdiler.neyse 2 gün yatıp çıktım perişan oldum.belki ilk acile gittiğimde selçukluda doktor gelse baksalar bu kadar kötü olmayacaktım.yani doğumdan sonra gece vakti falan birşey olsa selçukluda doktor bulabileceğinizin garantisi yok.zaten herkesi sezaryene alıyorlar.benim doğum yaptığım gün 13 kişi doğum yapmıştı 12si sezaryendi.selçukluyu kimseye tavsiye etmiyorum

bende hamılelıgımın 3 ayında cok rahatsızlanmıstım we tıp fakultesınden basladık doktor aramaya bsk baskent hastanesı dogum ewı derken en sonunda farabıye wardık her hafta bı nobetcı kadın dogumcu icapcı oluyo aklınızda olsun

kızlar başkenti bilemiycem ama bence konyadaki özel hastanelerin hiçbirisi bir işe yaramaz bence.hiçbiri kapsamlı büyük hastaneler değiller.en iyisi tıp fakültesi gibi bir yerde doğum yapmak. özel odada falan yatarsın yine rahat edersin.ben tıpta yatarken yanımda yeni doğum yapmış kişiler oldu.inanamadım.sezaryenden çıktı geldi kadınlar.saat başı doktoru geldi kontrol etti.geliyorlar bebeği bile kaç kez muayene ediyorlar.çok araştırıyorlar herşeyi.ben selçukluda hiç böyle birşey görmedim.doktorumun zaten doğumdan sonra yüzünü görmedim.çocuk doktoruda bir kez bir muayene etti gitti.Aman özel odayı artık boşaltın da başkasını yatırabilelim diye bekliyorlar.tıpta yatarken bebeğim de mecburen yanımda yatmıştı.sanki orada doğum yapmışım gibi herşeyini kontrol ettiler.küçük özel hastanelerde herşeye ticari bakılıyor.bu bir gerçek.

bende hamılelıgımın 3 ayında cok rahatsızlanmıstım we tıp fakultesınden basladık doktor aramaya bsk baskent hastanesı dogum ewı derken en sonunda farabıye wardık her hafta bı nobetcı kadın dogumcu icapcı oluyo aklınızda olsun

yani doğumumuz haftasonuna denk gelirse o gün hangi dr. nöbetçiyse o mu giriyor doğuma? eğer öyleyse dr. seçmenin hiçbir anlamı kalmıyor ki. kendi doktorum girmicekse ne anlamı kaldı ki...

yani doğumumuz haftasonuna denk gelirse o gün hangi dr. nöbetçiyse o mu giriyor doğuma? eğer öyleyse dr. seçmenin hiçbir anlamı kalmıyor ki. kendi doktorum girmicekse ne anlamı kaldı ki...

canım takipli hastaysan saat kaç olursa olsun yada hafta sonu farketmiyor dr. kendisi geliyor ben de sormuştum dr.uma siz takipli hastalarsınız kendimiz geliriz dedi zaten tlf. veriyr mehmet bey bişey olursa arıyorsun hemen icap olayı takipsiz hastalar için

canım takipli hastaysan saat kaç olursa olsun yada hafta sonu farketmiyor dr. kendisi geliyor ben de sormuştum dr.uma siz takipli hastalarsınız kendimiz geliriz dedi zaten tlf. veriyr mehmet bey bişey olursa arıyorsun hemen icap olayı takipsiz hastalar için

şimdi içim rahatladı işte sağol... bu arada bebeğin çok tatlı Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin.

ben de yeni hamileyim...ilk radevumu farabideki aynur hanımdan aldım pazartesi gününe ama aklımda başkentteki emel hanım var...ev yakın olduğu için farabiyi tercih ettim inşallah iyi olur...başka bişey tavsye eden var mı acaba?? sevgiler :54:

bende farabideki suna hanıma gidiyorum evet çok sert bende artık ona gitmeyi düşünmüyorum ya normal doğum yapmak istiyorum ama bıçak parası için ve uğraşmamak için hep sezeryan yapıyolar puffffffffff

slm kızlar aslında konyada doğum yapacaklar mutlaka bakın diye konu açacaktım ilk sırada bu konuyu görünce buraya yazayım dedim ben 15 gün önce doğum yaptım bebeğim 8 sene sonra tedaviyle olunca nerdeyse gitmediğim dr. kaladı hamileliğimde selçukluda nil hanımdan hikmet karabacağa vakıftan özel muayneye kadar en son doğuma 2 ay kala farabide mehmet bardakçıya giittm hayatımın en doğru kararlarından birisi oldu hastane zaten 4 4lük 5 yıldızlı otel lüksünde selçukluyla konya hospitalle kıyaslanmaz bile tertemiz ebeler hemşireler çok tatlı güleryüzlüler gelelim dr. ben konyada böyle bir dr. görmedim desem abartılı olmaz güleryüzlü espirili beyefendi hastasını unutmuyor ne zaman ararsanız cep tlf. ulaşabiliyorsunuz ki bence bu çok önemli sezeryan oldum eli de çok hafifmiş inanın hiç zorlanmadım 2- 3 gün normal yürüyebildim bence mutlaka görüşün mehmet beyle pişman olmazsınız biz çok memnun kaldık kendisinden

mrb canım uzun zamandır bende sana msj atayım dıyordumkı yazını gördüm bende mehmet beyın hastasıyım açıkçası benim 2.hamılelegım 1.si karnımda öldüğü için mehmet bey yapmştı kurtajı ılkkez ozaman tanımıştım şimdiki hamılelıgımdede düşünmeden ona gıttım 6 ay sonra olmasına ragmen hemen benı tanıdı. Başka doktora gıtmedıgım ıcın acaba sadece guleryuzu ılgısımı benı etkılıyor dıye düşünüyordum sen baya tecrubelıymışşsın senden bunları duymak ıcımı rahtlattı bu hafta ikılı test için gıdecegız bakalım inşallah bı sorun olmazsa değiştirmem artık herhalde doktorumu cok sagol bılgılendırdıgın için bu arada bebişin hayırlı ugurlu olsun :nazar::nazar:

arkadaşlar daha önce ben de burda selçuklu hastanesinde yaşadıklarımı anlatmıştım.ama site yenilenmiş...selçukluda doğum yapmaktan bin pişmanlıkla ayrıldım. hala dövünüyorum başka hastanemi yoktu diye.yani doğumumu hep kötü anılarla hatırlıyorum.doktorum nil hanımdı.doktorum iyi sayılırdı.ama hastane berbat küçük tıklım tıklm.yer sorunu var. hemşireler hasta bakıcılar suratsız. temiz bir hastane de değil malesef... hiç tavsiye etmiyorum. ben birkaç doktor gezdim ve en son oraya gittim nil hanımdan memnun olunca devam ettim. 6 ay sonra hastanenin çok kötü olduğunu fark ettim ama artık az kalmıştı tekrar dr değiştirmemek için kaldım.keşke değiştirseymişim.daha güzel anılarım olurdu doğumumla ilgili. şimdi kızım 2 yaşında...yaşadıklarımdan sonra 2.bebeği düşünmeye korkar oldum.önceleri 2 düşünüyordum...

arkadaşlar daha önce ben de burda selçuklu hastanesinde yaşadıklarımı anlatmıştım.ama site yenilenmiş...selçukluda doğum yapmaktan bin pişmanlıkla ayrıldım. hala dövünüyorum başka hastanemi yoktu diye.yani doğumumu hep kötü anılarla hatırlıyorum.doktorum nil hanımdı.doktorum iyi sayılırdı.ama hastane berbat küçük tıklım tıklm.yer sorunu var. hemşireler hasta bakıcılar suratsız. temiz bir hastane de değil malesef... hiç tavsiye etmiyorum. ben birkaç doktor gezdim ve en son oraya gittim nil hanımdan memnun olunca devam ettim. 6 ay sonra hastanenin çok kötü olduğunu fark ettim ama artık az kalmıştı tekrar dr değiştirmemek için kaldım.keşke değiştirseymişim.daha güzel anılarım olurdu doğumumla ilgili. şimdi kızım 2 yaşında...yaşadıklarımdan sonra 2.bebeği düşünmeye korkar oldum.önceleri 2 düşünüyordum...
canım bebeğini kucağına almışın ya çokşükür 2 yaşına da girmiş.evet insan etkileniyor sonuçta.:32:

slm kızlar aslında konyada doğum yapacaklar mutlaka bakın diye konu açacaktım ilk sırada bu konuyu görünce buraya yazayım dedim ben 15 gün önce doğum yaptım bebeğim 8 sene sonra tedaviyle olunca nerdeyse gitmediğim dr. kaladı hamileliğimde selçukluda nil hanımdan hikmet karabacağa vakıftan özel muayneye kadar en son doğuma 2 ay kala farabide mehmet bardakçıya giittm hayatımın en doğru kararlarından birisi oldu hastane zaten 4 4lük 5 yıldızlı otel lüksünde selçukluyla konya hospitalle kıyaslanmaz bile tertemiz ebeler hemşireler çok tatlı güleryüzlüler gelelim dr. ben konyada böyle bir dr. görmedim desem abartılı olmaz güleryüzlü espirili beyefendi hastasını unutmuyor ne zaman ararsanız cep tlf. ulaşabiliyorsunuz ki bence bu çok önemli sezeryan oldum eli de çok hafifmiş inanın hiç zorlanmadım 2- 3 gün normal yürüyebildim bence mutlaka görüşün mehmet beyle pişman olmazsınız biz çok memnun kaldık kendisinden

bende hamilelik öncesi ilk kez kontrol amaçlı mehmet bardakçıya gittim.hastane güzel.doktor çok güleryüzlü ve uzun uzun dinliyor.Şimdi ise 6 haftalık hamileyim.İlk hamileliğim.mehmet beyi istiyorum ama 4 yıllık bir uzman.yeni olması kafamı karıştırıyor.yüksek ihtimal sezeryan olucam.nasıl olur? ameliyatta nasıl?bilemiyorum.kafam çok karıştı açıkcası.bunların dışında selçuklu hikmet bey-başkent emel hanım var kafamda.iyice kafam karıştı:18:ama yazdıkların beni sevindirdi.sizde fikir verin lütfen...

bende 26 haftalık hamıleyım
farabıde suna soydemıre gıdıyorum.evet bıraz kendısı sert mızaclı soguk ama genelde herkesde ona gıdıyor sanırım.
bılenler varsa suna hanım doguma kendısımı gırıyor?sezeryan veya normal farketmez.

bende 26 haftalık hamıleyım
farabıde suna soydemıre gıdıyorum.evet bıraz kendısı sert mızaclı soguk ama genelde herkesde ona gıdıyor sanırım.
bılenler varsa suna hanım doguma kendısımı gırıyor?sezeryan veya normal farketmez.

canım ben de hamileyim daha doğum yapmadım ama suna hanımın doğuma girdiğini biliyorum.

Back
X