Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen revizyon mu oldun tatlım ?eğer nefes probleminde varsa ameliyatta mutlaka kbb cide bulunsun bence![]()
Evet canım geçen yıl oldum ben :)Sen revizyon mu oldun tatlım ?
Ameliyatınızı kime oldunuz acabaEvet canım geçen yıl oldum ben :)
Revizyonumu emre ilhan a oldum ..Ameliyatınızı kime oldunuz acaba
İlkini Hakan Bey mi yapmıştı :/ Çünkü ben ona olmak istiyordumRevizyonumu emre ilhan a oldum ..
Evet ilk ameliyatımı Hakan beye yaptırmıştımİlkini Hakan Bey mi yapmıştı :/ Çünkü ben ona olmak istiyordum
Peki eski burnunuz nasıldı belki o tarz burunları yapamıyordurEvet ilk ameliyatımı Hakan beye yaptırmıştım
Hafif kemerliydi zor bi burun değildi ama benim asıl ilk ameliyat olma sebebim zaten nefes problemiydiPeki eski burnunuz nasıldı belki o tarz burunları yapamıyordur
Ama benim ameliyatımın üstünden zaten 5 sene geçti belkide benim şanssızlığımdı memnun olanlarda var sonuçta ..[/QUOTE
Burun ucunuz nasıldıı kalın bir burun ucu kalın deri zor oluyormuş belki onları yapamıyordur diye düşünüyorum benimkinin de öyle olduğunu düşünüyorum :/ bu arada bayaa olmuş ama yine de bana cevap verip ilgilendiğiniz için çooook teşekkür ederim
İlker yiğit Farabi hiç düşündünüz mü var mı bi bildiğiniz fatmanurOf hakan beyden men nun deilmisinoz ya resmini lütfen atatmsnnnzzz yüzüne smle ifadeleri koyupppp rica etsem bende olmak istiyorum.adamin olumsuz yorumlaeindan ötürü korkuom
Odaaaa baya pahali yaİlker yiğit Farabi hiç düşündünüz mü var mı bi bildiğiniz fatmanur
5000 fiyat verdi geçen hafta banaOdaaaa baya pahali ya