konyada fatma çetinere gidenler yada bilenler:49:

• Konu Sahibi Konu Sahibi JUSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul
özellikle tecrübesini merak ediyorum nasıl bir dr??tavsiye eder misiniz??

canım merhaba,fatma hanıma ılk hamıle kaldım 16.haftama kadar gıttım degıstırmek ıstemıyordum hıc ama mecbur kaldım....ben cok pımpıırklıyım ve ınce elerım hep okadar soru sorardım kı kadın cıgırından cıkardı ama ona ragmen sakın sakın cevap verırdı sagolsun....daha cınsıyetımızın haftası gelmemıstı sordum bellı mı dıye kıza benzıyor demıstı kı kız oldugunu ogrendık sonra.....kan tahlılı olsun ıdrar olsun yaptırır sıkıntını cozer.....mıde yanmam yoktu ama olması ıhtımalıne karsı 4 kutu mıde surubu vermıstı ve ıyıkı vermıs sagolsun...yanı ben memnundum keske baska hastanede olsaydı da bırakmasaydım bırde dogum oldugunda herzaman gelırmıs oyle duydum yanı canım...dene derım bır olc tart sonra gıdıp gıtmeyecegıne karar verırsın ha bu arada unuttum soylemeyı benım dugunume bır ay vardı yanı 3 sene once de gıtmıstım dedım bır sure bebek ıstemıyorum korunma yontemı olarak ne onerırsınız dedım ılac vermıstı hemde uc tane marka yazdı ve bana en ıyısını almamı tavsıye ettı hanıgısı oldugunu soyledı al bunu kullan sorun yasamazsın dedı ve ben 6 ay kullandım ne yan etsınını gordum ne baska bısey kı dogum kontrol hapı kullanmak zararlı dıyorlar cocugum olmama gıbı bır ıhtımal varmı dedım yok oyle bır sey dedı ve bende kullandım hapı bıraktım 8 ay ıcınde hamıle kalmıstım ......yanı guvenıılır bır doktor bence gıt derım dene derım memnun klaırsan devam edersın kı ıletıısm cok onemlı daha oncede yazmıstım hatırlarsan.....ınsallah hersey yolunda gıder ayrıca cok beklemeden randevu saatınde gıryorsun ıcerı esınde gırıyor kocaman bır oda zaten veee yaklasık 25 dk cıvarında muayene edıyor.....en ınce ayrıntısına kadar kılo tansıyon da dahıl....keske sartlar ıyı olsaydı da yanı hastane olarak bırakmasaydım onu ben memnun kalmıstım kısacası.....

bende senin gibi çok soru soruyorum da o yüzden merak etmiştim zaten:-))içimi rahatlattın:-))bi gideyim bakalım:-)))çok sağolll:-)))

gıt tabi denemekte fayda var.....o konuda ben sabrını ölçtum merak etme fatma hanımın :)sıra sende bakalım:)

Back
X