Saç Rengi ve Saç Boyama Konyada iyi bir bayan kuaförü arıyorum tavsilerinizi bekliyorum:)

klt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
18
0
86
Konya
arkadaşlar mrb ben forumda yeni sayılırım ve gördümki her türlü şeye duyarsız kalınmıyor bu çok güzel.bende konya da yeni yaşamaya başlamış biri olarak iyi bir kuaför arıyorum yalnız bazı kriterlerim var:) erkek elemanın olmadığı iyi bir bayan kuaförü arıyorum:)tercih meselesi tabi.arkadaşlar acil olarak yorumlarınızı bekliyorum lütfen yarın gitmeyi düşünüyorum da:)

cnm ben gecen sene kule sıtenın karsındakı platın kuaför vardı oraya gıtmıstım ama elemanların genelı erkektı bayan azdı .ama kesımlerı gercekten guzeldı cnm.yardımcı olabıldımmı bılmıyorum:)

canım nene hatun parkının ıcınde fatos var kas ve bıyıkta iyi kesımde fena deıl.aslında kırık tarak en ıyısı ama erkek var orda...

fatoşu ben hiç sevmezdim,kendini beğenmişin teki kulübe gibi bir de yeri...ben mustiye giderdim konyadayken

arkadaşlar önerileriniz için tşk ederm yarn ceren saç tasarım diye biryere gidecem kule ykınında nasıldır bilmyrm artk:)

valla senelerce o kuaför bu kuaför iyi dediler sonra volkanı keşfettim yeri barbaros ilköğretim okulunun yanı hemen hemen karşısındada trend ahmet var ikiside harika ki benim saçım belimin aşasındadır ve kolay kolay güvenmem pek herkeze

kuaför sevcan yaka meramda...şu kadar kes diyosn o kadar kesiyo

nasıl istersen öyle yapıyo saçı hepsi de bayan..

Selam arkdaşlar konyada iyi bi kuaöfr varmış erkekde çalışıyormuş 5 erkek 4-5 kız sanırım kızlardan afgan çalışanda varmış bu kuaförü bilen varmı acaba:43:

Itez var ama erkek çalışanları var.Konyada sadece bayan calisan olan bildiğim kuafor bosnada var .O da ablamin kolunu lazerde bozuk makineleri ile yakan ve benimdr sacimi sari isterken turuncu yapip yakip yollayan.Hatta soğan kabuğu kizil gibi yapmışlardı.

Herkese merhaba konu açılalı epey olmuş ama yıllardır Konya'da yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var.2014 ağustos ayında evlendim ve şimdi ankara da yaşıyorum.Gelin başımı ve kına saçımı Konya'da nene hatun parkının içindeki duru güzellik salonunda yaptırdım.Arkadaşlar lütfen en özel günlerinizin rezil olmasını istemiyorsanız bu kuaföre gitmeyin evde kendiniz yapın daha iyi.Ben neredeyse ağlayacaktım böyle rezil bir yer rezil bir kuaförlük anlayışı olamaz.Ki bu kuaför ablamın yıllarca ağda,kaş için gittiği benim de arada sırada kaş için gittiğim bir kuafördü.Yani bizi tanıyorlardı ona rağmen bizi hiçbir şekilde önemsemediler.Ben çok önceden görüşüp bilgi aldım kullanacağı malzemeler hakkında falan bana yeni makyaj malzemeleri açacağını kendisine güvenmemi söyledi gösterdiğim modeli de aynen yapabileceğini söyledi.Kına günü kuaför sahibi sibel hanım benimle hiç ilgilenmedi dükkanda bulunma zahmetine bile girmedi yanında çalışan kalfaları da sigara ve çay molası vermekten yetiştiremediler saçımı.Kullandıkları malzemeler de hergün kullandıkları iğrenç pazar malı gibi malzemelerdi.Yani sibel hanımın dediği gibi yeni malzeme falan açılmadı.Düğün günü gelince ben sabahtan konuştum rahatsız oldum bu hareketlerden falan diye tamam dedi geçiştirdi.Ama yine aynı özensiz hareketler sigara molaları iğrenç malzemeler benim gösterdiğim modelle alakasız bir model yapıldı yine onların uyuşuklukları yüzünden geç kaldık ve fotoğraf çekiminden sonra duvağım çıktı ben başka bir kuaföre gidip saçımı yeniden yaptırmak zorunda kaldım çünkü o iğrenç malzemeleri aktı ve el becerisine sahip olamadıkları için de yaptıkları uyduruk saç bozuldu.Allahtan fazla gecikmeden düğün salonuna yetişebildik.Yemin ediyorum evde kendim maşayla falan yapsam binkat daha güzelini yapardım.Kadının kocaman dükkanı var nalçacı gibi bir yerde ve daha sağlam duran bir gelinbaşı bile yapmayı beceremiyor ve kesinlikle ben ondan daha güzel makyaj yapıyorum.Ayrıca o kadar negatif bir elektrik saçıyor ki sibel hanım gününüz zehir oluyor.Konya da yaşayan ve gelin başı vs. gibi özel günlerde kuaför arayanlar allah aşkına dükkanın dış görünüşe falan aldanıp gitmeyin bu kuaförümsü yere.Vereceğiniz paraya yazık ben çok üzüldüm o gün çok telaş yaptım tekrar kuaföre gitmek zorunda kaldım.başkalarının özel günü zehir olmasın diye yazdım biraz uzun olduysa kusura bakmayın.

Mrb arkadaşlar ben konyada yaşamaya yeni başladım saçımi kestirebilecegim bir kuaför arıyorum yardimci olabilecek var mı saçlarım sık ve elektriklenen bir saç ö yüzden iyi birini arıyorum

Sayın sufisenter adlı arkadaşımız bizim hakkımızda yeterince kötü konuşmuş ki böyle bir mesajı bir müşterimiz sayesinde okuyup gördüm ve şunu belirmedi isterdim 8 senedir aynı yerde çalışan biriyim duru güzellik merkezinde çalışıyorum 1.cisi gelinlerimize özel mac #krolayn supercolor harici makyaj ürünü kullanmıyoruz 2.cisi bugüne kadar hiç bir gelinimizin istemediği hiçbir ugluma yapılmadiki böyle yorumlar almayalım diye 3.cusu madem senin anlattığın kadar kötü bi yeriz neden eylül sonuna kadar her haftamız gelinlerimizle geçiyor bizi bilen bilir bu şekilde bi yorum ya düşman tarafından yada rakip tarafından yapılır sizi iffetle kınıyorum bu dünyanın öbür dunyasida var biz aldığımız paranın hakkını vererek is yapiyoruz senin yorumuna inanarak gelmeyen olursa sende bunun vebalini muhakkak cekersin adlı instagram hesabımdan herkez gelinlerime bakabilir arkadaşlar bu yazıyı söyleyen ve 30 temmuzda gelin basini yapacağımız gelinimizide burdan teşekkürlerimi iletiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X