konyada kadın doğum,hastane,deneyim ve tavsiyelerinizi bekliyoruz

Kizlar 5 haftalik hamileyim ama simdiden bir cok tecrube edindim.
hamilelik belirtilerim oldugunda farabi hastanesi suna hanima gittim. Kadin resmen ilgilenmek istemedi. Asik suratı ile niye geldinki edalarinda.
Zar zor ultrasyon kan testi yaptirmaya ikna ettik.6 gunluk gecikmem vardi. Herneyse ultrasyonda kese gormedi kan tahlili yapmadan adet söktürücü yazdi yolladi.kadin stresten gecikmissindir deyip durdu. Biz ikinci beta hcg testini disardan yaptirdik ve sonuc pozitif cikti.....
sonra haliyle bu doktora güvenme z insan. Netten bi kaç yerden ozel selcuklu hastanesi güler Altıntepe ye gittim. Bu da canim cicimli konusuyor ama hic araliksiz hızlı hızlı. Sanki bir an once git basimdan der gibi..her neyse buraya kadar da eyvallah diyelim. En son kanamam oldu. Telefon ettim guc bela konusabildim yogunlugundan.bana telegonda ilaç verfi. Bi kac gun sonra kanamam arttı ve Aksam apar topar hastaneye koştum kapida karsilastik hanımefendi yle. Bir saniye rica ettim yol gostermesi açısından.dinleme tenezzulunde dahi bulunmadi. Hastaneye girdim nobetci fogum doktoru vs bisey yok. Hemşirelere anlatıyor um derdimi igne ve serum verip yolluyolar. Ne bir tahlil ne bir ultrasyon...
gecenin bir yarisi faruk Sükan acil bolumune gittim dedim boyle hastaneden geliyorum bunlsr yapildi diye sorduklari ksn degerlerine bakolfi mi ultrasyonda grbelik ne durumda bakildi mi.. hepsini orda yapyilar.

Aa bu arada bitti mi bitmedi sabah doktorla gorusmen gerekiyo dendiği icin sabah 9 da acil sevkiyle giris yaptirdim. Kac da muayene oldum dersiniz 13; 45.. he bi de serum takilan oda vardi 2 kisilik daracik havasiz bir oda ve yanimda sezaryan dogum yapmis ailesiyle kalan bir bayan... burasi ozel hastane inanmadi güç ama. Henuz muayene icin bekleme salonu adındaki tuvalet arasinda kalmis insanlarin ust uste tepistirildigi ortamdan bahsetmiyorum. .
acilen iyi bir hastane iyi bir doktora ihtiyacim var. :(

ben medline hastanesinde fuat beye gidiyorum şimdilik hastanedende doktordan da memnunum. ayın 11inde doğumum var bakalım o zaman ne olacak

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 bucuk sene önce doğum yaptım.Hamilelik evresinde nerdeyse Konyadaki bütün doktorları gezdim.Herbirini farklı sebeplerle eledim.Kontrollerimin çoğunu Necati Özçimene özel olarak gittim.(şimdi medicanada o zaman doğum evindeydi özel muayenehanesi vardı artık yok) çok ilgili ve güleryüzlü fakat o devrede doğum konusunda doğum evi ya da selçuklu hastanesi seçenekleri vardı ben karar veremeden tavsiye üzerine kIzılay hastanesinde Mustafa Ulusoya gitmeye başladım son dönemlerimde.Mıustafa beyle daha ikinci kontrolümde erken doğum riski oldu ve acilen Kızılay hastanesinde doğum yaptım.Gerek hastaneden gerek Mustafa bEYDEN gerekse hastane bakımından yemek temizlik güleryüz çok memnun kaldım.Ücreti de çok uygundu.Bir ay boyunca çocuk doktoru da ücretsizdi.Hatta 2 kere bebeğimle hastanede yattık sarılık yüzüznden hiç para ödemedik.Ben Mustafa Beyden çok memnun kaldım.Doğumum da sıkıntısız ağrısız sızısız geçti.Hemen ayağa da kalktım.Fakat mustafa bey çok kalabalık oluyor ve cok sıra bekleniyor.O yüzden 1 yıldır normal kontrollerde Farabi de Mehmet Bardakçıya gidiyorum.Çok iyi güleryüzlü anlayışlı bir doktor memnunum.Ama hamile değilim şu ana hamile kalırsam da büyük ihtimalle Mehmet bey ya da yine Mustafa Beye giderim.Umarım yazdıklarım yardımcı olur.Hepinize bol şans sağlıklı günler dilerim.

Ilk gebeligim ve baskentte feyza hanlma gidiyorum ilgisi bilgisiyle harika bir doktor memnun kalır giden ancak dogumda hastane nasl henuz onu bilmiyorum

Back
X