Doğuma Hazırlık Konya'da kadın doğum uzmanı önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yamurr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
251
262
53
34
Arkadaşlar Konya da yaşamiyorum fakat dogumumu konyada yapacagım normal dogum istiyorum ve ilk gebeliğim doktor önerisi olan varmı acaba özel hastane olarak?

Meram Akademi Fuat Demir ve Tulin Yaman normal düşünüyorsanız Fuat Hocaya gidin mukemmel bir dr erkek dr lar normal dogumda daha basarili haftasonu bile olsa doguma geliyormuş gidince yine sorarsınız .

Daha çok bayan doktor istiyorum tabi normal doguma yakın olan. Özel hastanelerde daha çok son anda sezeryana aldiklarini duymustum

Daha çok bayan doktor istiyorum tabi normal doguma yakın olan. Özel hastanelerde daha çok son anda sezeryana aldiklarini duymustum
Herkesin her dedigine inanmayin kimi zorla sezeryana almislar ;) Her kafadan bir ses cikar aldirma .Ben sana cok arastirip Konya da ki 5 k dogumcuya bizzat gitmis biri olarak net isim soyledim .Tulin hocaya gidiyorum ama her an Fuat hocaya gecebilirim .O da Fuat hocaya iki arkadasim gidiyor. Ikisi de normal istiyor .Zaten giderseniz göreceksiniz cok tutulan bir dr oldugunu sira almak bile zor

Ben de sizin gibi kadin olcak dr diye direttim .Sunu gördüm kadin dr lar cok hissiz oluyor merhamet yoksunu cogu .Tulin hanimdan cok memnunum o ayri .Ama onceki gittigim dr lar icin aynısını söyleyemeyeceğim. Bir de sadece dr olarak düşünmemek lazim dogum bu ne olcagi belli olmaz o hastanenin yenidogan yogun bakimi da var bu cok onemli ters bir durumda bebeginiz kucaginizda yogun bakim aramak zorunda kalabilirsiniz

Bende medicana narin turkmeni duymistum ama aynı hastanedeki jule eric hakkinda da iyi oldugu söyleniliyordu ama tülin hanimi ilk defa duydum ona da gideyim bakayım bi inşallah

Bende medicana narin turkmeni duymistum ama aynı hastanedeki jule eric hakkinda da iyi oldugu söyleniliyordu ama tülin hanimi ilk defa duydum ona da gideyim bakayım bi inşallah
Narin Türkmen i ben cok arastirdim hatta cok yorum okudum .Son aylara kadar iyi davranip 7 8 den sonra hic ilgilenmiyor diye .Bir arkadas vardi dogumu berbat gecmis aglamaktan helak olmus surekli azarlamis kadini

Korkum o zaten benimde normal dogum icin cok zorluyor diyolar ki bu yuzden psikolojisini bile bozdugu kisiler olmuş

Tulin ve Fuat hocayı gormeden baska dr aramayin ben kac hastane gezdim gercekten su an icime siniyor ustelim gebeligim riskli ve Tulin hoca her seyi kontrol altina aldi .Su an daha iyiyim .Sizinle gülüyor sizinle agliyor ben cok zor hamile kaldim .Keseyi gorunce hickiriklara boguldum o duyguyu da benimle yasadi dr kalbini duyunca sevinc çığlıklarıma da ortak oldu .Insana deger veriyor ve cok tatli bir bayan

Fiyat olarak nasıl peki hastane temizligi felan konyayı ve hastanelerini hic bilmiyorum bi tek medicanada tanidiklarim dogum yaptigi icin biliyorum

Fiyat olarak nasıl peki hastane temizligi felan konyayı ve hastanelerini hic bilmiyorum bi tek medicanada tanidiklarim dogum yaptigi icin biliyorum
Nerde yasiyorsunuz ki ?
Hijyenik.80 ya da 85 olmasi lazim

Bu arada hastanenin eski ismi medline :)) yeni degisti karisiklik olmasin

Medline fuat hoca diyorum kendisi çok anlayışlı ve çok yardımcı oldu ben sezeryan oldum ama normal doğum için son ana kadar bekledi. malesef bebiş ters olunca mecbur sezeryan oldum

Medline fuat hoca diyorum kendisi çok anlayışlı ve çok yardımcı oldu ben sezeryan oldum ama normal doğum için son ana kadar bekledi. malesef bebiş ters olunca mecbur sezeryan oldum
Allah bagislasin ne zaman dogum yaptiniz ?

Back
X