Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin her dedigine inanmayin kimi zorla sezeryana almislarDaha çok bayan doktor istiyorum tabi normal doguma yakın olan. Özel hastanelerde daha çok son anda sezeryana aldiklarini duymustum
Narin Türkmen i ben cok arastirdim hatta cok yorum okudum .Son aylara kadar iyi davranip 7 8 den sonra hic ilgilenmiyor diye .Bir arkadas vardi dogumu berbat gecmis aglamaktan helak olmus surekli azarlamis kadiniBende medicana narin turkmeni duymistum ama aynı hastanedeki jule eric hakkinda da iyi oldugu söyleniliyordu ama tülin hanimi ilk defa duydum ona da gideyim bakayım bi inşallah
Nerde yasiyorsunuz ki ?Fiyat olarak nasıl peki hastane temizligi felan konyayı ve hastanelerini hic bilmiyorum bi tek medicanada tanidiklarim dogum yaptigi icin biliyorum
Anladim kacinci haftanizdasinizAnkarada yaşiyorum fakat doğumu konyada yapacagım inşallah
Allah bagislasin ne zaman dogum yaptiniz ?Medline fuat hoca diyorum kendisi çok anlayışlı ve çok yardımcı oldu ben sezeryan oldum ama normal doğum için son ana kadar bekledi. malesef bebiş ters olunca mecbur sezeryan oldum
Oo buyumus bile masallah bir de ben dogursam hayirlisiyla :)Saol cnm mayısın 4 de oldu benim dogum![]()