• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konyada kiyafete ihtiyaci olan veya tanidigi olan

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.509
11.368
498
Az kullanilmis veya hic kullanilmamis bircogu iyi marka olan bir torba kiyafetim var...
Verecegim kimse yok burda.. akrabalarim baska sehirde oldugu icin esimin ailesininde ihtiyaci yok.
Konya meramdayim.gercekten ihtiyaci olana vermek istiyorum.
Kiyafetlerim elbiselerim 38_40 bedene uygun.
Varsa tanidigi olan veya burda olan lutfen haber edin olur mu..

Konyali degilim ama burda gorev yapiyorum . Benimde burda kimsem olmadigi icin verecegim birsey olursa aşevine goturup veriyorum.aklinizda bir secenek olarak bulunabilir. onlar birilerine muhakkak ulastiriyor. Verdigim bir kiyafeti bi hafta sonra birinde gormustum ve ulastirdiklari icin cok mutlu olmustum
Veya yakininizda lise varsa. Lisedeki ustune o bedende kiyafet olabilecej ihiyaci olan ogrenciler olabilir. Okul yonetimiyle irtibata gecerseniz.yardimci olurlar muhakkak

Konyali degilim ama burda gorev yapiyorum . Benimde burda kimsem olmadigi icin verecegim birsey olursa aşevine goturup veriyorum.aklinizda bir secenek olarak bulunabilir. onlar birilerine muhakkak ulastiriyor. Verdigim bir kiyafeti bi hafta sonra birinde gormustum ve ulastirdiklari icin cok mutlu olmustum
Veya yakininizda lise varsa. Lisedeki ustune o bedende kiyafet olabilecej ihiyaci olan ogrenciler olabilir. Okul yonetimiyle irtibata gecerseniz.yardimci olurlar muhakkak
Tesekkurler..kiyafetlerim pek lise cagindakilere uygun degil.20 yas uzeri daha cok.elbise etek bluz vs var...
Asevi nerede peki?

Az kullanilmis veya hic kullanilmamis bircogu iyi marka olan bir torba kiyafetim var...
Verecegim kimse yok burda.. akrabalarim baska sehirde oldugu icin esimin ailesininde ihtiyaci yok.
Konya meramdayim.gercekten ihtiyaci olana vermek istiyorum.
Kiyafetlerim elbiselerim 38_40 bedene uygun.
Varsa tanidigi olan veya burda olan lutfen haber edin olur mu..
Gençlik bakanlığına bağlı gençlik merkezleri var Orda gönüllü gençler var toplayıp dağıtıyorlar Onlara verebilirsin Gerekli yerlere ulaştırırlar mutlaka

Back
X