Konya'da Kürt işçiler inşaatta mahsur: Bizi yakmaya çalışıyorlar

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Konya'da Kürt işçiler inşaatta mahsur: Bizi yakmaya çalışıyorlar
Konya'nın Ilgın ilçesinde TOKİ inşaatında çalışan 400'e yakın Kürt işçi saldırıya uğradı. İnşaatta mahsur kalan işçiler, "Bizi yakmaya çalışıyorlar, polis de bize silah doğrulttu" bilgisi verdi.
http://www.birgun.net/haber-detay/k...a-mahsur-bizi-yakmaya-calisiyorlar-88779.html
08.09.2015 10:43
konya-da-kurt-isciler-insaatta-mahsur-bizi-yakmaya-calisiyorlar-69422-5.jpg

Konya'da TOKİ konutlarında çalışan 400'e yakın Kürt işçi saldırı altında. İnşaatta mahsur kalan işçiler, can güvenliklerinin olmadığını aktardı.

Evrensel gazetesine konuşan bir işçinin verdiği bilgiler şöyle:

"Bizi yakmaya çalışıyorlar, polis destekli silah ve taş yağmuru var şu anda koğuşlarda rehin durumdayız. Çok kötü etrafımız barikatlarla kapalı ekmek yok yani anlayacağınız etrafımız sarılı hiçbir ihtiyacımızı karşılayamıyoruz. Yoğun bir baskı altındayıoz, etrafımız barikatlarla dolu. Akşam geç saatlere kadar saldırdılar, saat 05:00'e kadar sürdü. Diğer arkadaşlara da saldırdılar. Molotof, taş attılar. İnşaatta kamp bölümlerindeyiz. Şu anda gerginlik var, toplanmışlar yine."

"İşçiler çalışamıyor. Dışarı çıkarmak için müzakere yürütülüyor. Vali ve Emniyet Müdürlüğü ile konuştuk. Tahliyemiz için Ankara’dan bir haber bekliyorlarmış, bizi tahliye edecek araçlar için. Öğleye doğru cenazeler gelecekmiş. 3-4 tane polis var. Polis akşam bize silah doğrulttu. Niye polis korumuyor dedik diye havaya sıktı, arkadaşlarımıza silah doğrulttu. 300-400 Kürt işçi var. Tüm binalara bayrak asmışlar. Kürt bir ailenin evine molotof attılar. Bize saldıranlar IŞİD’lilere de benziyordu."

Hey Allah'ım ya gel de sinir olma. Bi işi de elimize yüzümüze bulaştırmayalım. Orada ekmek parası için çalışan adamın ne suçu var? Belki PKK ile uzaktan yakından alakası yok,belki o da nefret ediyor terör örgütünden.

İşte PKK nın Yediği nane bu. Güya kendi halkı için savaşıyor ama Kürtler her yerde huzursuz artık

insanlarımız akıl fukarası

pkk kadrosunun hepsini kürt mü zannediyorsunuz siz .

asıl amaç kürt haklarını mı savunmak zannediyorsunuz .

kürtlerin hepsini terörist türklerin hepsini faşist zanneden zihniyete hayır diyelim artık

amaç bu kürtlerle türkleri birbirine vurdurmak iç savaş çıkarmak

şu an annemle babam şehit cenazesinde ve evimizde pencereler değişiyor işçilere çay yaptım iki işçi var biri Suriyeli biri kürt(bunu neden yazdım çünkü masum insanlar var pkk dan türklerden daha da çok nefret eden kürtler var bunun ayrımını yapmak gerekir)

ve bizim apartmanızma en iyi anlaştığımız komşumuz kürt ve ben konya dayım..akşam yürüyüş oldu hdp binasını taşladılar ama bu haber eger gerçekse yazık orda masumlarda var

amaç bu kürtlerle türkleri birbirine vurdurmak iç savaş çıkarmak

şu an annemle babam şehit cenazesinde ve evimizde pencereler değişiyor işçilere çay yaptım iki işçi var biri Suriyeli biri kürt(bunu neden yazdım çünkü masum insanlar var pkk dan türklerden daha da çok nefret eden kürtler var bunun ayrımını yapmak gerekir)

ve bizim apartmanızma en iyi anlaştığımız komşumuz kürt ve ben konya dayım..akşam yürüyüş oldu hdp binasını taşladılar ama bu haber eger gerçekse yazık orda masumlarda var
Ben neden duymadım böyle bir haber oysa ılgın 20 dakika aramız ama duymadım inanmıyorum ya

IMG_20150908_120617.webp

IMG_20150908_120537.webp

Ne alaka derseniz eger bu resimler cok alaka adam gibi isini yapan kurtte var turkte suriyelide

Aman ha oyunlara gelip ulkeyi cikmaza suruklemiyelim

İşte bu da yanlış! Iyiyle kötüyü ayırt etmek lazım! Müslümanız biz ya, islamiyet böyle mi emrediyor!

halkın duyarlı olması gerekiyor. sadece ırkı bu diye insanlara saldırmak. almanyadaki dazlalardan ne farkı kaldı bunlaruım şimdi. diri diri türkleri yakanlardan

Her kürt pkklı değildir tabiki, nasıl ki kürt olmayanın da pkkya yardım ettiği gibi..
Yani pkkya yardım etmek için kürt olmak gerekmiyor örneklerini çokça gördük .

Back
X