Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmayın Allahaşkına. bilip bilmeden vardır sebep diye insanları yaftalamayın. el insafyakma olayını dahil etmiyorum yazıma ama tepki verdilerse vardır bir sebep. Ben amasyada oturyorum buraki bir inşaatta kürtler türk bayrağını söküp inşaata pkk bayrağı astı şimdi halk nasıl tepkisiz kalsın. ordada vardır bir olay emin olun.
yapmayın Allahaşkına. bilip bilmeden vardır sebep diye insanları yaftalamayın. el insaf
yakma olayını dahil etmiyorum yazıma ama tepki verdilerse vardır bir sebep. Ben amasyada oturyorum buraki bir inşaatta kürtler türk bayrağını söküp inşaata pkk bayrağı astı şimdi halk nasıl tepkisiz kalsın. ordada vardır bir olay emin olun.
vardır böyle densiz kendini bilmez kişiler fakat yakmak yerine polise askere şikayet etsinler.bu daha mantıklı
hatta o inşaata dalıp yerle bir edebilirler (maalesef şuan ki durum bu) ama en mantıklı olan şikayet kışkırtmalara gelmemek gerekir.
Ne yapıyorum. suçsuz insanları,300 emekçi kardeşimizi,sırf ekmeği için oralara gelip inşaatta çalışan insanları mutlaka bir sebep vardır diye suçlamayın diyorum. bu kafa iç savaşa götürür ülkeyi diyorum.. bu kafa suçsuzların kıyımı olur diyorum.hdpli başkan iç savaş çıkarıcaz diyor farkında mısınız? Her yerden olaylar gelmeye başlıyor. Bence siz yapmayın Allah aşkına. Benim yaşadığım yerde böyle bir olay olmazken pkk bayrağı asıp kurban bayrmaında bu şehri kan gölüne çeviricez diye bağırıyorlar. Bunlar eş zamanlı planlar.
ciddimisiniz. yuh artık..Dün Ankara Beypazarı'nda tarım işçilerine saldırıp 5 yaşındaki Kürt çocuğunu yakmaya çalıştılar ...insanlar bilincini şuurunu kaybetti .pkk dan ne farkı var sırf etnik kökeninden dolayı insanları öldürmeye çalışanların
Allah aklı fikir Sağduyu versin diyeceğim ama zor görünüyor artık
Ülke göz göre göre uçuruma sürükleniyor
Maalesefciddimisiniz. yuh artık..
Dün Ankara Beypazarı'nda tarım işçilerine saldırıp 5 yaşındaki Kürt çocuğunu yakmaya çalıştılar ...insanlar bilincini şuurunu kaybetti .pkk dan ne farkı var sırf etnik kökeninden dolayı insanları öldürmeye çalışanların
Telefonda kurtce konusuyor diye saldiriya uğrayan gencide unutmayalım. Felakete surukleniyoruz.Dün Ankara Beypazarı'nda tarım işçilerine saldırıp 5 yaşındaki Kürt çocuğunu yakmaya çalıştılar ...insanlar bilincini şuurunu kaybetti .pkk dan ne farkı var sırf etnik kökeninden dolayı insanları öldürmeye çalışanların