Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature BebeklerKonyada prematüre dogum yapanlar hangi hastanede dogum yaptiniz
Mrb ben de preeklemsi sebebiyle 35 haftalık Doğum yaptım. Epey araştırdım, yenidoğan servisi en iyi olan Başkent Hastanesi idi.çok memnun kaldım, sizin erken Doğum sebebi ne? Hangi hastaneye gidiyorsunuz normalde?
Cift rahmim oldugu icin erken dogum riskim oldugunu soyledi doktor o sebepten hastane arastiriyorum. Normalde ozel selcukluda hikmet karabacak a gidiyorum doktordan cok memnunum ama yenidogans servisi icime sinmedi orasi baskette hangi doktora gitmistiniz
Cift rahmim oldugu icin erken dogum riskim oldugunu soyledi doktor o sebepten hastane arastiriyorum. Normalde ozel selcukluda hikmet karabacak a gidiyorum doktordan cok memnunum ama yenidogans servisi icime sinmedi orasi baskette hangi doktora gitmistiniz