Premature Bebekler Konyada prematüre dogum yapanlar hangi hastanede dogum yaptiniz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Erken dogum riskim var hastane arastiriyorum yenidoganyogyn bakim servisi iyi olan bilgisi olan varsa paylasabilir mi
Mrb ben de preeklemsi sebebiyle 35 haftalık Doğum yaptım. Epey araştırdım, yenidoğan servisi en iyi olan Başkent Hastanesi idi.çok memnun kaldım, sizin erken Doğum sebebi ne? Hangi hastaneye gidiyorsunuz normalde?

Cift rahmim oldugu icin erken dogum riskim oldugunu soyledi doktor o sebepten hastane arastiriyorum. Normalde ozel selcukluda hikmet karabacak a gidiyorum doktordan cok memnunum ama yenidogans servisi icime sinmedi orasi baskette hangi doktora gitmistiniz

Farabi'ninki de iyi, bir tanıdık orda erken dogum yapti.

Cift rahmim oldugu icin erken dogum riskim oldugunu soyledi doktor o sebepten hastane arastiriyorum. Normalde ozel selcukluda hikmet karabacak a gidiyorum doktordan cok memnunum ama yenidogans servisi icime sinmedi orasi baskette hangi doktora gitmistiniz
Emel hanımdı benim Dr um

Back
X