Konyada saide tülin yamana gidipte memnun olan varmııııı

xaysex

Yeter be Yeter.....
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
7.162
1.940
448
LÜTFEN KONYALILAR ÖZELLİKLE SİZLER NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN
BU SENE 7. YILI DEVİRCEM HADİ BAKIPTA YAZMADAN GİTMEYİN
Hepinizden allah razı olsun allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

dip not.ben hipotiroit hastasıyım polikistiktik overimde var
şimdiden allah rzaı olsun teşekkür ederimm

Canım bende Konya'dayım ama bahsettiğin doktor sana yardımcı olabilir mi inan bilmiyorum.
Tanımıyorum yani.
Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla tez zamanda...

Canım bende Konya'dayım ama bahsettiğin doktor sana yardımcı olabilir mi inan bilmiyorum.
Tanımıyorum yani.

Tanımıyorum yani.

amin inşallah canım ya bu beebk özlemi beni bitirecek ya
sende hayırlısı ile al kucağına biz olmayanlarada et dua

canım bende konyadayım,Tülin hanıma giden pekçok arkadaşım var,çok yoğun bi insan,probleminle ilgilenebilecek çok daha iyi bi prof falan bulsan,başkente çok iyi infertilite uzmanları var,Allah yardımcın olsun...

selam benim ilğisiz hemşerilerimm biliyordum zaten böyle olduğnzu neyse allah kimseyi doktor doktor gezdirmesin aminn
zaten tülin hanıma ulaşamadık telefonlarımza bakmlıyor napalım sağlık olsun başka doktor arayışındayım inşallah içime sinen birisi ile başlarım tedavime

tülin hanımdan randevu alabilmek için çok bekledim ama alamadık
eğitim araştırma hastanesinden ZEYNEP HAFİZA İNAL bu kadından randevu aldık ve aynı yerde endokrin bölümünü en iyi doktorlarından ALİ BEY soy ismini bilmiyom bu ikisine gidecez allah nasip edersedularınız eksik etmeyin

canım tülin hanımı benim bi arkadaşım önermişti çok iyi güler yüzlü birisiymiş ve eger senin sorununu çözemezse fazla oyalamıyormuş yani para göz degil demişti arkadaşım bu arada 2 yıldan sonra hamile kaldı hala tülin hanıma gidiyo bir kaç ay snrada dogum yapcak hospıtalda tülin hanım ama anlamadım sen nie randevu alamadın

canım öncelikle hoşgeldin topiğime
tülin hanımı eşimin iş yerinde bi arkadaş önermiş gidin çok iyi diye ama telefonlarına bakmıyolar dedi eşim :26::26:
havvacığım benim bide endokrin sorunu var ikisi aynı hastane olsun dedik meram tıp fakültesi anamı ağlattı valla eğiğtim araştırma hastanesinden de herkes memnun ama
bakalım ben memnun olacammı
sen nasılsın ben artık hiç bişeye dayanamaz oldum hemşom yaaa

hoşbuldum yavru kuşum sen nerelerdesin benim topigede ugramıyosun valla ne olsun kanka bende orta şekerliyim ilaç tedevisi devam ediyor ama bugün regl olcam 3 gün snra tülin hanıma yada euro fertil varya konyada oradan randevu alıp gidesim var bu arada bende dayanamıyorum artık bizim sonumuz ne olcak böyle eeee rabbim hepimizin gönlüne göre versin seni çok seviyorum inşallah tedevinden memnun kalırsın canım benim kib

canım meram sskya gitceksen orda mustafa başaran var çok iyi ama muayenelerin yapıldığı yerde değil yataklı doğum servisinde adam yoğun randevu alabilirsen ona gitderim benimde 4 yıl olmadı birsürü sıkıntı vardı pko tüplerde tıkanıklık bu adama gittim zor bela adam okadar rahatlattıki herkez bu sebepler yüzünden çocuğun olmaz tüpbebek anca derken adam pko için çok şanslısın aslında pko olanların yumurtalığı daha hızlı çalışır ikiz ihtimali yüksek olur dedi tüplerdeki tıkanıklığımada laparoskopi ameliyatı yaptı rahim filminde ikisininde tıkalı olduğu anlaşılmıştı adam açtı ve tüpbebek istiyosan yaptır ama bi 6 ay bekle dedi 4.ayda hamile kaldım:)gebelik takibinide doğumuda ona yaptırmayı çok istedim ama adam yoğun olunca başka yere gittim yani tavsiyem eğer sskya gitceksen bu doktoru düşün derim

Konyali degilim canim ama istanbula gelsen cok iyi olur.

Cevremde bebek isteyip de bebek sahibi olamayan kimse kalmadi bahceci klinigi sayesinde.

Bir gelip gorunsen keske. Paragoz de degiller. Doktorlari gercekten muhtesemler. Eger niyetin olursa doktor ismi de veririm.

Allah yardimcin olsun. Baska yerlerde zaman kaybetmeyip isi uzmanlariyla halletmeni dilerim.

Sayılı gün çabuk geçer derler gerçekten öyle
Ama sanki görende hamilede bebeğini yada kalp atışını felan duyacak sanar neyse inşallah o günlerde gelecek sabırrr

canım benim ne haber nasıl gidiyo hiççç sesin çıkmıyo ne yaptın araştırma hastanesine gittin mi hangi doktoru önerirsin bende gitmek istiyorum bu arada ben eurofertilde ali sami gürbüze gidiyordum çoook iyi bir doktor benimle çok ilgilendi rahim filmi felan çektiler sorun çıkmadı eşimin sperm hareketlerinde sorun var olmazsa araştırmada aşılama yaptıralım diye düşünüyorum hayırlısıııııı kib öptüm

canım benimde tüplerimde sorun yok doktorum pko ya yatkın oldugumu söylemişti eşimin sperminde sorun var hareketin de sence aşılama tutar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…