Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKonyada tavsiye ettiginiz doktor ve hastaneler...
Kizlar ben konyada yasiyorum. Guvenecegim alaninda uzman ve dogumuma katilmasini istedigim bir doktpr ariyorum. Bilginiz var mi yardimci olabilir misiniz.
Kizlar ben konyada yasiyorum. Guvenecegim alaninda uzman ve dogumuma katilmasini istedigim bir doktpr ariyorum. Bilginiz var mi yardimci olabilir misiniz.
Valla cnm ben dogumevine gidiyorum,doktorum UNZİLE GİRİSGİN çok memnunum.ikinci kızımda farabiye gittim.o zaman muayeneden memnundum fakat sezeryan yapıldı acil,dikiş izim çok belli.bu hamileligimin başında yine gittim ama ilgi yoktu bende bıraktım.dogumevinde aksama kadar doğum yaptırıyorlar elleri iyice yatkIn.nisanın 17si gibi sezeryan olacagim.