Tüp Bebek Merkezleri konyada tüp bebek!! lütfen yardımcı olun !!!

saolun arkadaşlar kararımı verdim sayılır burda yaptırmayı düşünmüyorum...ankara olmaz ama ailem istanbulda orda yaptıracagım sanırım...konya gibi degil her yer tüp bebek merkeziyle dolu en iyisini araştırıp orda yaptırırım inşallah tabi bu benim kararım bakalım eşim ne diyecek :(:( yardımlarınız için çook saolun..

canım çok doğru bir karar vermişsin.keşke ben yaptırıcam zamanda bu siteye girseydim.inan burada çok bilgi edinebiliyorsun.kadın doğum uzmanı olmak ayrı bir özellik tüp bebek yöntemi apayrı bir özellik. ben doktoruma çok güzeniyordum.daha öncede ameliyatımı o yapmıştı.o yüzden ne dediyse dinledik.mesela bana tüp bebekten önce rahim filmi çekilmemişti.ama mutlaka çekilmesi lazım.böyle bir imkanın varsa istanbulda araştır.iyi bir tüp bebek merkezine git.umarım bu günleri atlatıp 2009 hamilesi olarakta buradan görüşürüz.geçmiş olsun.

canım kesınlıkle eurofertıle git derım harıka biyer benım ilk denemem ve hamıleyım selcukluyu kesınlıkle tavsiye etmiyorum

doktorları hepsi çok güzel ilgilenıyolar koordinatörlerı bı arkadas gibi yakınlık gösterıyorlar benım sorun eşimden kaynaklanıyodu ve çok şükür hamıleyım ilk denemmdi doktorları özellıkle dilek incesu hanım çok iyi ve ilgilenıyo yumurta toplamayı hakan özörnek yaptı şu seda sayanın programına çıkıyo hanı transferi ise fuat alı bey yaptı hepsınden alah razı olsun

canım esınde ne sorun vardı. varıkosel mı yoksa ne .aynı kaderı paylasyz sanırım benımkıde sperm sıfır cıktı.sızınkıde mı

canım bana sorduysan eger benım eşimde sperm azlığı vardı 1milyondu tüp bebek yaptık tuttu çok şükür 1.denemede esımde varıkosel yok canım

Arkadaşlar.konyadaki eurofertilden çok iyi diye bahsetmişsiniz.Acaba antepdeki eurofertil de iyi midir?Çok kararsızım .Ben de konyalıyım ama işim gereği burada yaptırmam gerekecek sanırım.Cumartesi burayla ilk görüşmemizi yapacağız.ıçim rahat etmezse yaz tatilini bekleyip ıstanbula gideceğim.Hepinize geçmiş olsun.

slm arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem olacak 5 yıllık evliyıim daha önce 3 aşılama konya tıpda yapıldı dr. ali acar. ilaçlarımın yarısını raporla ssk karşıladı ama sprem yıkamyı özel selçukluda yaptırmamı istedi dr. neyse aşılamalar olmadı şimdi tüp bebegide özel selçukluda yapmak istiyor ve bunun için benden 1700 dolar para istedi ilaçlarımı ssk dan raporla alacam ama bu nasıl bi sistem anlamadım neden sigortada yaptıramıyorum artı bide özele para veriyorum?? çok kafam karışık lütfen yardımcı olun acaba para peşinde oldugu içinmi böle yapmak istiyor?? ayrıca tıpda başka bi dr. gitmek istesem tüp bebek yaptırmak için tekrar 3 aşılama geçirmem gerekiyormu yoksa öncekiler geçerli olurmu? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

canııım tubacım, sen bu konuyu yazalı baya zaman geçmiş sanırım ama belki okursun bir faydası olur diye yazmak istedim. ali acar benim de doktorum ve gerçekten konya' da gidebileceğin başka iyi doktor yok bir de profosör olmuş. kimseye unvanı öylesine verilmiyor. para konusuna gelince asla gözü parada olan bir doktor değil bak ben hamileyim bize dedi ki doğumunu selçuklu da yapabiliriz ama gel tıpta yapalım cebinizden para çıkmasın gerek yok tıptaki ekibimle rahat çalışıyorum ben dedi. bence önyargılı olma ben daha önce şehir dışından da doktorlara gitmiştim keşke hiç gitmeseymişim asıl ankara ve istanbul'daki doktorlar para için herşeyi yapıyorlar. kimsenin oyuncağı değilsin. bu adam allah'tan korkan kuldan utanan bir adam ben şiddetle tavsiye ediyorum benim gebe kalmama vesile olan garantici ve düzgün bir doktor..ona hep dua ediyorum onu çok seviyorum.senin için en hayırlısını diliyorum rabbimden...:3:

eurofertil konya çok kalite bi merkez kardeş ben sana orada dilek hanımı tavsiye ederim hastasıyla çok ilgili ben tedavisinden netice aldım........eurofertil-----dr.dilek incesu kontvde proğram yapıyor izlemeni tavsiye ederim cumartesi günleri sabahları..........

Back
X