Konya’da tüp bebek merkezi önerisi ?

nurluogretmennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
99
24
88
32
Kızlar novafertildeki tüp bebeğim kimyasal bundan 6 ay sonra Selçuk üniversitesindeki negatif sonuçlandı eşimde varikosel ben de amh düşük ilkinde 5 , 2.de 4 yumurta toplandı hep 3.gün embriyosu transfer edildi çok yoruldum son kez Konya’da önereceğiniz doktor var mı bir de medova Seçil Kahvecide deneyim diyorum

Benim ablam konyada ali acarda tüp bebek yaptırdı 2 tane düşüğü vardı 3. Tüp bebek tekte tuttu şükür

Çalışıyorum öğretmenim bu süreçte çok rapor aldım acaba mesai saatleri dışında mı muayene ediyor sanki öyle duymuştum

Hocam Osman balcıya gittiniz mi hiç öneririm diyemem ama aklınızda bulunsun daha önce muayene olmuştum.

Evet Ali acar da baya bilinen bir hoca başka şehirlerde bile biliniyor bana 2012 de radyoloji doktorum ona ameliyat olmamı söylemişti.

Fuat demire bende gidiyorum ama ilki kimyasal ikinci transferi bekliyorum regli için Seçil hocayı da çok duydum o da medova da. Fuat hoca medovadan ayrıldı fakat. Aslında doktor kadar laboratuvar da çok önemli

Fuat demire bende gidiyorum ama ilki kimyasal ikinci transferi bekliyorum regli için Seçil hocayı da çok duydum o da medova da. Fuat hoca medovadan ayrıldı fakat. Aslında doktor kadar laboratuvar da çok önemli
Yaa ayrıldı mı nereye geçti . Medovanın labaratuarı nıvafertilden daha mı iyi

Ben Seçil hocaya gitmedim ama onunda övdüklerini duydum. Fuat hocadan memenunum tabi ne zaman pozitif alırız bu Allahın bileceği iş ama en azından her şekilde aklınızdakileri cevaplıyor yanıtsız bırakmıyor. Benim mesela ilk tedavim farklıydı ikinci farklı hemen genetik testlerim yaptı pıhtılaşma çıktı. Şimdi transfer olursam eğer iğne kullanacağım mesela

Ha iğne kullanmadınız mı ben hepsini kullandım ama yine olmadı benim eş faktörü sanrım çok sıkıntı 5 e gitmiyor embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…