- 22 Ağustos 2020
- 99
- 24
- 88
- 32
- Konu Sahibi nurluogretmennur
-
Benim ablam konyada ali acarda tüp bebek yaptırdı 2 tane düşüğü vardı 3. Tüp bebek tekte tuttu şükürKızlar novafertildeki tüp bebeğim kimyasal bundan 6 ay sonra Selçuk üniversitesindeki negatif sonuçlandı eşimde varikosel ben de amh düşük ilkinde 5 , 2.de 4 yumurta toplandı hep 3.gün embriyosu transfer edildi çok yoruldum son kez Konya’da önereceğiniz doktor var mı bir de medova Seçil Kahvecide deneyim diyorum
Evet biraz öyle ama işinin ehli bi doktor ablam çok memnundu 2. Bebeği de kendiliğinden oldu amh düşüklüğü vardıÇok yoğun diyorlar ya ona aklım karışıyor
Hocam Osman balcıya gittiniz mi hiç öneririm diyemem ama aklınızda bulunsun daha önce muayene olmuştum.Kızlar novafertildeki tüp bebeğim kimyasal bundan 6 ay sonra Selçuk üniversitesindeki negatif sonuçlandı eşimde varikosel ben de amh düşük ilkinde 5 , 2.de 4 yumurta toplandı hep 3.gün embriyosu transfer edildi çok yoruldum son kez Konya’da önereceğiniz doktor var mı bir de medova Seçil Kahvecide deneyim diyorum
Yaa ayrıldı mı nereye geçti . Medovanın labaratuarı nıvafertilden daha mı iyiFuat demire bende gidiyorum ama ilki kimyasal ikinci transferi bekliyorum regli için Seçil hocayı da çok duydum o da medova da. Fuat hoca medovadan ayrıldı fakat. Aslında doktor kadar laboratuvar da çok önemli
O da medovada ama klinik açtı sadeceFuat hoca tüp bebeği nerede yapıyo
Kimi önerirsiniz ?O da medovada ama klinik açtı sadece
Ha iğne kullanmadınız mı ben hepsini kullandım ama yine olmadı benim eş faktörü sanrım çok sıkıntı 5 e gitmiyor embriyoBen Seçil hocaya gitmedim ama onunda övdüklerini duydum. Fuat hocadan memenunum tabi ne zaman pozitif alırız bu Allahın bileceği iş ama en azından her şekilde aklınızdakileri cevaplıyor yanıtsız bırakmıyor. Benim mesela ilk tedavim farklıydı ikinci farklı hemen genetik testlerim yaptı pıhtılaşma çıktı. Şimdi transfer olursam eğer iğne kullanacağım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?