Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şehir hastanesinde Sevcan Sarıkaya'ya gidiyorum ve çok memnunum. Ama e nabız sürekli randevu açılıp açılmadığını kontrol etmeniz gerekiyor ayda 1 defa açılıyor. Onun dışında kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili bir doktor.
Bir de Akademi Konya hastanesinde Sümeyye Şahin var o da çok ilgili bir doktor.
Şehir hastanesinde Sevcan Sarıkaya'ya gidiyorum ve çok memnunum. Ama e nabız sürekli randevu açılıp açılmadığını kontrol etmeniz gerekiyor ayda 1 defa açılıyor. Onun dışında kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili bir doktor.
Bir de Akademi Konya hastanesinde Sümeyye Şahin var o da çok ilgili bir doktor.
Rica ederim sabah çok erken vakitte gittiğinizde bulabilirsiniz yani 7 gibi falan. Bu ay bende bulamadım o yüzden farklı bir doktora gittim. Genellikle her ayın 20'sinden sonra Sevcan Sarıkaya için randevu açılıyor ve anında doluyor. Yani ayın 20'sinden sonra sürekli e nabız üzerinden kontrol etmeniz gerekiyor.
Rica ederim sabah çok erken vakitte gittiğinizde bulabilirsiniz yani 7 gibi falan. Bu ay bende bulamadım o yüzden farklı bir doktora gittim. Genellikle her ayın 20'sinden sonra Sevcan Sarıkaya için randevu açılıyor ve anında doluyor. Yani ayın 20'sinden sonra sürekli e nabız üzerinden kontrol etmeniz gerekiyor.
İlk haftamda gittim ve memnun kaldım şu anda 15 temmuz kadın doğumda devam ediyorum çünkü sürekli randevu sıkıntısı yaşamak istemedim. 20. Haftamdayım.
İlk haftamda gittim ve memnun kaldım şu anda 15 temmuz kadın doğumda devam ediyorum çünkü sürekli randevu sıkıntısı yaşamak istemedim. 20. Haftamdayım.
Ben de pazartesi günü gittim dediğiniz gibi direkt ordan aldım ama çok uzun süre bekledim normalde 15 temmuza gidiyorum ben de doğuma az kaldı oradan devam edeceğim büyük ihtimalle. Ama doğum için şehir hastanesinde kaydım olmuş oldu en azından. Sağlıklı haftalar diliyorum size de