- Konu Sahibi yoygun0891
-
erenköy villalarında elmas hanım var normalde kıbrıs ta bakıyormuş..birde yıkılan zümrüt apartmanının orada ıhlamur cafe de bakan kişiyi biliyorum..bol şans:))
erenköy villalarında elmas hanım var normalde kıbrıs ta bakıyormuş..birde yıkılan zümrüt apartmanının orada ıhlamur cafe de bakan kişiyi biliyorum..bol şans:))
bu ıhlamur kafedekine bende gideyim yaaa tam yer tarif edebilir misiniz acaba? Benim bi arkadaşım bana bir kadının çok güzel söylemişti.. Hem sana bakıyor yanında baktırmak istediğinin birinin kıyafeti falan varsa ona bakıp onun hakkında da bişeyler söylüyormuş. Ben baktırmak istedim bu kadına ama bana bakmak istemedi o.. Lanetli miyim artık neyim bilmiyorum..Arkadaşım erkek ona annesi baktırmış ve kadın herşeyi bilmiş.. üstelik kadın parayla falan bakmıyormuş. Ben kadının baktığı yeri görmek için gittim baktığı yere.. evinde bakıyor zaten ve sabah 7 buçukta kuyruk oluyor kapıda çok şaşırmıştım görünce.. Biz 11 gibi girebildik kadının yanına ama bakmak istemedi bana nedenini de söylemedi.. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?