Konya'da Yıldızname Bakan Var mı ?

yoygun0891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
366
0
96
44
Konya
slm arkadaslarım en buyuk sırdaşlarım ıyıkı varsınız varlıgınız daım olsun siz olmasaydnız ben napardım :(
benım derdim konya merkezde yıldızname baktıracak bırısını arıyorum ama hakiki bakan bırı olmalı cok arastırdım ama bı turlu bulamdım kımse bana guvenılır gelmedı aranızda konya merkez içinde hakiki yıldızname baktırabılen bu kısıyı bulanınız varmı varsa nolur banada yardımcı olun... aranızda hıc boyle bı tecrube yasayan baktıran oldumu bende ıyıce merak etmeye basladım ama sorun hakiki bakanı blabılmekdeymıs tecrubelerınız varsa benımle paylaşırmısın ve bu dinimizdede dogrumudur acaba bu konudada hıc bılgım yok acıkcası boylesı bıseyıde cevremede sormayada utanıyorum ne bılem kınarlar gıbıme gelıyor sızce yıldızname baktırmanın gunahı varmıdır denılenler dogrumudur

Konu içeriği nedeniyle"Burçlar,Tarot ve Astroloji" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

erenköy villalarında elmas hanım var normalde kıbrıs ta bakıyormuş..birde yıkılan zümrüt apartmanının orada ıhlamur cafe de bakan kişiyi biliyorum..bol şans:))

erenköy villalarında elmas hanım var normalde kıbrıs ta bakıyormuş..birde yıkılan zümrüt apartmanının orada ıhlamur cafe de bakan kişiyi biliyorum..bol şans:))

ıhlamur cafe bana daha cazıp geldı guzelım end eolsa bulması kolay pekıs enın boyle bı tecruben oldumu hıc bıde hakiki bakanı bulmak lazımmıs ama hayırlısı bakalım bıde dedıgın yerı arastırayım saol

elmas hanım a gittim canım yıldızname için..gitmiş bulunmuştum özellikle değildi:)...çok korkmuştum :D
bu arada o cafedeki kişi tarot bakıyomuş sanırım..annem gitmiş :S

bu ıhlamur kafedekine bende gideyim yaaa tam yer tarif edebilir misiniz acaba? Benim bi arkadaşım bana bir kadının çok güzel söylemişti.. Hem sana bakıyor yanında baktırmak istediğinin birinin kıyafeti falan varsa ona bakıp onun hakkında da bişeyler söylüyormuş. Ben baktırmak istedim bu kadına ama bana bakmak istemedi o.. Lanetli miyim artık neyim bilmiyorum.. :D Arkadaşım erkek ona annesi baktırmış ve kadın herşeyi bilmiş.. üstelik kadın parayla falan bakmıyormuş. Ben kadının baktığı yeri görmek için gittim baktığı yere.. evinde bakıyor zaten ve sabah 7 buçukta kuyruk oluyor kapıda çok şaşırmıştım görünce.. Biz 11 gibi girebildik kadının yanına ama bakmak istemedi bana nedenini de söylemedi.. :S

bu ıhlamur kafedekine bende gideyim yaaa tam yer tarif edebilir misiniz acaba? Benim bi arkadaşım bana bir kadının çok güzel söylemişti.. Hem sana bakıyor yanında baktırmak istediğinin birinin kıyafeti falan varsa ona bakıp onun hakkında da bişeyler söylüyormuş. Ben baktırmak istedim bu kadına ama bana bakmak istemedi o.. Lanetli miyim artık neyim bilmiyorum.. :D Arkadaşım erkek ona annesi baktırmış ve kadın herşeyi bilmiş.. üstelik kadın parayla falan bakmıyormuş. Ben kadının baktığı yeri görmek için gittim baktığı yere.. evinde bakıyor zaten ve sabah 7 buçukta kuyruk oluyor kapıda çok şaşırmıştım görünce.. Biz 11 gibi girebildik kadının yanına ama bakmak istemedi bana nedenini de söylemedi.. :S

Kime gittiniz siz neredeymiş yeri bilgi verebilir misiniz?

Panzehir merhaba, bir mesaj daha yazdım ama sanırım gönderemedim. Forumda yeniyim ve özel mesaj yollayamıyorum sana :-(

Elmas Hanım'ın Konya'da olduğunu öğrendim. Bahsettiğin Erenköy Villaları nerededir, telefonla nasıl ulaşırım?? Istanbul'dayım ve acilen gitmek istiyorum, çok önemli gerçekten. Konya'yı hiç bilmiyorum, sadece Selçuklu'da Erenköy Mah.olduğunu buldum internetten. Yardımcı olablir misin lütfen???

Bilen başka birileri varsa, lütfen bilgilendirsin.... Gerçekten acil ve önemli...

Back
X