Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar iki yıllık evliyim ilk 2 ay korundum bıraktım bebek istiyoruz iyi bi doktor tavsiye edebilr misiniz :18:
ben geçen yıl nil okura iki defa aşılama yaptırdım.ikiside olumsuz.tüp bebek yapalım dedi bizde gitmedik.ali acarın çok iyi olduğunu duydum ona gitmeyi düşünüyorum.Allah sizede bizede bütün bebek sahibi olmak isteyenlere kolaylık versin.en kısa zamanda hamiş kalmak dileğiyle bebek isteyen herkes...![]()
nil hanıma kaynımın oğluda giiti bi daha tövbe gitmem dedi bende ya emel hanıma semaya gitmeyi düşünüyordum emine gök diye bi doktor gördüm rüyamda inşallah gidicem 7 senedir evlat hasreti içimi yakıyor allah hayırlısını versin aminnnnn![]()
canım bende beş yıldır evlat hasreti çekiyorum.inşallah rüyandaki doktor hayırlara vesile olur.Rabbim bizlerinde kucağınıda doldurur inşallah.
canım bende EMİNE GÖK e giden varmı diye bi konu açtım sanırım bizim konyalılar fazla girmiyolar yada tınlamıyorlar
sen nerdern canım ben kadıhanından sennnnnnn:26::26::26::26::26:
merhaba arkadaşlar iki yıllık evliyim ilk 2 ay korundum bıraktım bebek istiyoruz iyi bi doktor tavsiye edebilr misiniz :18:
amin canım inşaalllaah
sende benden sayılırsın sen şimmdi kime gidiyon
bide konyanın neresinden
kaç yaşındasın
çok soru sordum kusura bakma![]()
Konyalı olarak Konya da önerebileceğim doktor Meram Tıp Fakültesinde Ali ACAR'dır gerek bilgisi, gerekse pratikliğiyle çok menmun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.
selçuklu tıpta çetin çelik diye bir doktor varmış.prof. çok iyi olduğunu duydum.sizlerin bir bilginiz var mı arkadaşlar