konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
kızlar bebişim olsun istiyorum 9 aydır korunmuyoruz ama hala bebişim gelmiyor eşim acele etme üzülme nisana kadar bekliyelim diyor benim gücüm kalmadı hadi çıktıgım bu yolda ellerimden tutun birlikte yürüyelim

COLOR="#A52A2A"]sevo86 :49::emir_bebek:
mrvcmn :49::emir_bebek:
flamekiss :49::emir_bebek:
cemile86 :49::emir_bebek: muhammed emir(annesinin kuzusu geldi)
nimet42 :49::emir_bebek:
yonnulu :49::emir_bebek:
esmerm :49::emir_bebek:
hayalim3 kelime :49::emir_bebek:
ossllem :49::emir_bebek:
havi1453 beklemede
saskinanne beklemede
sakaaar :49::emir_bebek:
xaysex beklemede
melihayigit :49::emir_bebek:
poisa beklemede

Son düzenleme:
bak okadar aradım bu konuyu sonunda açılmış :)))) bende konyalıyım canım merhaba
bizde bebiş istiyoruz daha 2 ay oldu ama olcakmı bakalım sabırla bekliyoruz

merhaba arkadaşlar bende konyalıyım 7 aylık evliyim hiç korunmadım,geçen ay kimyasal geçirdim,bu ayda 1 günüm geçti şimdilik durumum belirsiz,inşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz bende konyada kadın doğum uzmanı tavsiyesi isteyecektim bu topik iyi denkgeldi:D

selam kızlar bende konyalıyım ve sayfanım ilk hamişiyim ama sizler daha yolun cok basındasınız biz 3 senedir istiyoruz 2 senede hamile kaldım kimyasal gebelik gecirdim simdi yani 3 yılda hamileyim 8 haftalık ve cok duaya ihtiyacım var cunku bebegim yine tehlike altında yatiyorum surekli:((((((((((((((((((

selam kızlar bende konyalıyım ve sayfanım ilk hamişiyim ama sizler daha yolun cok basındasınız biz 3 senedir istiyoruz 2 senede hamile kaldım kimyasal gebelik gecirdim simdi yani 3 yılda hamileyim 8 haftalık ve cok duaya ihtiyacım var cunku bebegim yine tehlike altında yatiyorum surekli:((((((((((((((((((

hayırlı olsun bebişin arkadaşım ,inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar bende konyalıyım 7 aylık evliyim hiç korunmadım,geçen ay kimyasal geçirdim,bu ayda 1 günüm geçti şimdilik durumum belirsiz,inşallah hepimiz tez zamanda anne oluruz bende konyada kadın doğum uzmanı tavsiyesi isteyecektim bu topik iyi denkgeldi:D

canım konya hospıtalda aysel kamer var bi git istersen iyi bi doktor

bak okadar aradım bu konuyu sonunda açılmış :)))) bende konyalıyım canım merhaba
bizde bebiş istiyoruz daha 2 ay oldu ama olcakmı bakalım sabırla bekliyoruz

merhaba canım hoşgeldin topigime kony merkezdemisin bu arada benimde 10 ay oldu hala tık yok dur bakalım er yada geç konyalılar olarak bu topikte hepimiz hamiş kalıcazzzzzzzzzzzzzzzzzz:49::49::49::49:

sayfamızın ilk hamişi hayırlı olsun allah nazardan korusun:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım faruk sükan dogum evinde gülgün köseogluna iyi diyorlar ben mart ayında hamiş kalamazsam nisanda gülgün hanıma gidip şansımı deniycem :49:belki böyle koca göbek olurum

canım faruk sükan dogum evinde gülgün köseogluna iyi diyorlar ben mart ayında hamiş kalamazsam nisanda gülgün hanıma gidip şansımı deniycem :49:belki böyle koca göbek olurum

selam hayırlı akşamlar havi1453 nasılsın 10 aymı oldu sen evlenli ya ben:26::26:
doğum evinde kim dedin gülgün köse oğlu mu iyi bakıyormu acaba gidip memnun olan varmı :26::26:
şii bende konyalıtımdaa:33::33::33:

Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın bebeği olanlarada sağlık versin... benimde 1 yıl olmamıştı. hiç bir ilaç falanda kullanmadım. sabredin sadece arkadaşlar. doktorumda akademi hastaneinde Muammer beydi. ben çok memnun kaldım.

kızlar kk nın en büyük topigini biz kuralım istiyorum hadi ama yorum yazan yok mu herkes çevrimdışı mı?:14:

selam hayırlı akşamlar havi1453 nasılsın 10 aymı oldu sen evlenli ya ben:26::26:
doğum evinde kim dedin gülgün köse oğlu mu iyi bakıyormu acaba gidip memnun olan varmı :26::26:
şii bende konyalıtımdaa:33::33::33:

canım 10 aydır istiyorum ama henüz olmadı gülgün hanıma iyi diyorlar bi gitsene kuzum

kızlar kk nın en büyük topigini biz kuralım istiyorum hadi ama yorum yazan yok mu herkes çevrimdışı mı?:14:

ben burdayımmmmmmmmmmm:3::3::3::3::3::3::3::3:
ama neden bilmiyorum konyalı arkadaşlar çok takılmıyor neden bilmem:44::44::44::44:

Rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın bebeği olanlarada sağlık versin... benimde 1 yıl olmamıştı. hiç bir ilaç falanda kullanmadım. sabredin sadece arkadaşlar. doktorumda akademi hastaneinde Muammer beydi. ben çok memnun kaldım.

hamiş misin canım sen listeye ekliyelim mi senide

canım 10 aydır istiyorum ama henüz olmadı gülgün hanıma iyi diyorlar bi gitsene kuzum

canım bazıları senesinde hamile kalıyor belki öyle olacaktır inşallahhh
bende 7 senelik evliyim doğum evinde sema soysale gitmiştim ilk başta ama şimdi bi türlü gidemedim:50::50:

benim bıdık 4 aylık oldu. Konyalı değilim ama 4 yıldır Konya da yaşıyorum topiğinize katılırım...

hoşgeldin canım sen nezan regl olcan yaz senide listeye ekliyim :49:

canım yazzanda olur yazmasan çünkü benim reglim hiç düzenli değil ama istersen beklemede diye yaz
aklına ne zaman gelirse o zaman oluyor bazı 3 ayda bazı 4 aydamesela bu sefer 2.5 ay sonra oldu pko rahatsızlığım ve hipotiroitim var düzensiz senin anlayacğın:30::30::30::30::30::30:

Back
X