konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Kimse yok mu kizlar Allah rizasi icin birisi bana yardim etsin hic mi bilginiz yok meram araştırma veya tipta tüp bebek yaptiran var mi

Kizlar hemşerilerim ne olur yardim edin kimyada bildiğiniz bi urolog var mi
Eğitim ve araştırma hastanesinde tüp bebek yaptıran var mi
Medicanada tüp bebek düşünen var mi çok çaresiz kaldim ne.olur yardim edin çarşamba Esim tahlil vgerçek dualariniza ihtiyacimiz var değerler iyi gelirse inşallah en azından asilama yapilir eğer kotu gelirsettüp bebek yapilir sanirim ama tüp bebegin tutup tutmayacagida belli değil herşey Rabbime kaldi YARDIMCINIZ olur insallah
Haviciğim selamlar kuzum nasılsın
Eşin değerleri düzelmeden mi size tüp bebek yaptılar yoksa
Ben konyada adam gibi doktor bulamadım ankaralara sürünüdüm bacım

xaysex .!.:
kuzum nasılsın
Eşin değerleri düzelmeden mi size tüp bebek yaptılar yoksa
Ben konyada adam gibi doktor bulamadım ankaralara sürünüdüm bacım
Canim bu sayfadan degilde ozelden yazisalim ismimiz falanda burada geçmesin
Sebebini sana ozelden yazarim canim

Medicanada tüp bebek düşünen var mi çok çaresiz kaldim ne.olur yardim edin çarşamba Esim tahlil vgerçek dualariniza ihtiyacimiz var değerler iyi gelirse inşallah en azından asilama yapilir eğer kotu gelirsettüp bebek yapilir sanirim ama tüp bebegin tutup tutmayacagida belli değil herşey Rabbime kaldi YARDIMCINIZ olur insallah
Hangi medicanada canım hangi şehrdesin

Eger konya medicana yı soruyorsan Seçil hanıma git tup bbk bölümüne.mükmmel doktor ilk denemmde hamileyim kendisi benımde drum.bşka konyada adam akıllı dr yok çok arastırdım

Kony

a medıcana özellikle seçil hanımı bi düşün canım git bi görüş derim
Benim var doktorum canım çok saol ama çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlısı ile inşallah
Ben ankaraya gidiyom ilk tüple bende gebeydim ama bebeğim gelişmediği ve kalp atışı olmadığı için aldılar henüz 2 ay olmadı Allah nasip ederse bayramdan sonra gideceğiz inşallah buz bebeklerim var 6 tane
Güzel mevlam ne verirse hayırlısından versin

Back
X