Konyalı ikiz anneleri nerde doğum yaptınız

japangirll

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
46
0
286
47
Konya
merhaba arkadaşlar 17 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim,konyada yaşıyorum ve konyada yaşayan ikiz annelerine sorum nerde doğum yaptıkları ve doktorlarının kim olduğu?ayrıca kaçıncı haftada doğum yaptılar öyle çok soru var ki kafamda,şimdiden teşekkürler sevgiler

bende konyalıyım ama maalesef konyada yaşamıyorum ikizlerimi bekliyorum bende sağlıklı sıhhatli kucagımıza alırız inş. bebişlerimizi

merhaba arkadaşlar 17 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim,konyada yaşıyorum ve konyada yaşayan ikiz annelerine sorum nerde doğum yaptıkları ve doktorlarının kim olduğu?ayrıca kaçıncı haftada doğum yaptılar öyle çok soru var ki kafamda,şimdiden teşekkürler sevgiler

ben de konya'da yaşıyorum. 29 haftalık ikizlere hamileyim. benim doktorum meram tıp'ta çalışıyor fakat duyduğuma göre selçuklu hastanesi'ne gelip ameliyat yaptığı oluyormuş. henüz doktorumla konuşmadık ama selçuklu'da doğum yapmak istiyorum. 13.haftamda meram tıp'ta serklaj ameliyatı oldum. açıkçası bir daha da orda ameliyat olmak istemem. küvez ihtiyacı olunca hemen faruk sükan hastanesi'ne gönderilebiliyormuş bebekler selçuklu'dan. inşallah ihtiyaç olmaz ama bunları da düşünmk lazım tabi.
sen kontrole nereye gidiyorsun?

merhaba arkadaşım ben Prof.dr Ali acar a gidiyorum bugüne dek hep özeline gittim,doğumu da meram tıp ta yapıcam gibi gözüküyor aslında meram tıp ta yapmayı hiç istemiyorum ama malum küvezi en fazla olan hastane meram tıp mış.Ayrıca ayda bir kez de Konyas hospital de Tülin hanıma gidiyorum çok tatlı bir doktor doğumumu onun yapmasını isterdim ama malum özel hastane ve yeni doğan bakım üniteleri falan yok böyle işte şu an meram tıp gözüküyor senin hamilelilk nasıl geçiyor tek mi çift mi yumurta ikizisin yazışalım arkadaşım sevgiler

ben de prof. mehmet çolakoğlu'nun hastasıyım, özel muayenehanesine gidiyorum kontrollere. ikizlerim tüp bebek, çift yumurta ikizi yani. tülin hanım'ın methini çok duydum, çok bilgili ve de çok yoğun oluyormuş.
ben serklaj olduğumda tıpta boş küvez yoktu. doğum için gelen bi bayan vardı herhalde miadını doldurmamıştı daha. ona doktorlar; haberin olsun boş küvez yok, diyorlardı. küvez sayısı çok olsa da heralde yoğunluk da fazla olunca kaldıramıyo. inş hiçbirimizin ihtiyacı olmaz

Tekrar merhaba arkadaşım bu arada ben mukaddes, tıpta kuvöz yoğunluğundan bahsetmişsin acayip canım sıkıldı,inşallah Allah muhtaç etmez ama o zaman işimiz tam bir muallak desene,Rabbim zamanında sağlkılı sıhhatli doğurmamızı nasip etsin o zaman ne diyelim,benim bebişler tek yumurta ikizi,tedaviyle olmadı kendiliğinden oldu ,baya büyük bir süpriz oldu yani bize.üstelik b ir tane de oğlum var 2 yaşında.bebişlerinin cinsiyeti belli mi,benim ikisi de erkek,anlıycan 3 erkek annesi olucam inşallah,günler haftalar geçmiyor bana,sen epey yol almışsın ne güzel,bu arada bişey sorucam sana,karnın çok büyüdü mü? tek bebekten daha çok büyür diye düşünüyorum

canını sıkma şimdiden inş ihtiyaç olmaz. hem belki de sadece o anda bir yoğunluk vardı küvezlerde. bebekleri biri kız biri erkek bekliyoruz inş :)
3 oğlanla ev curcuna olcak baya sizin :) benim karnım büyüdü ama ilk gebeliğim olduğu için tek gebeliğe göre daha mı çok bilmiyorum ama illa ki tek gebelik gibi olmaz heralde.
günler çok çabuk geçiyo aslında daha dün tedaviyle uğraşıyoduk biz... hey gidi günler :)

Merhaba, biri kız biri erkek ha harika ya, ben de kız olmasını çok istemiştim,kısmet de 3 gelin almak varmış:)inşallah tabi,dün yeni bişey daha öğrendim meram yeni yoldaki meram ssk araştırma hastanesinde de küvöz varmış bi de orda prematüre bebek de konyada 1 numara olan bi doktor var belki adını duymuşsundur, zeynel bey var,orda da doğum yapabilirim fikri hiç de fena gelmedi,oğlumun doğumunda genel anesteziyle yapmıştım ayıldığımda ağrı ve acıdan saatlerce kıvrandım uyanış ve sonrası berbattı anlıycan, bu defa epidural istiyorum , ayrıca bebeklerin doğumunu da yaşamak istiyorum bakalım artık umarım kısmet olur,bu arada çalışıyomusun? ben öğretmenim ,2 dönem okula gitmek istemiyorum artık raporla falan izin haftasına kadar tamamlayıp doğum iznimi başlatıcam umarım raporu doktorlar verir tabi,neyse canım görüşürüz

doktor değiştirmek bana çok zor bir karar gibi geliyo. ondan dolayı meram tıp veya selçuklu'da yapcam heralde yani doktorum nereye gelirse..anestezi işini ben pek düşünmedim ama genel anestezi zor tabi. epidural olursa entübe de edilmemiş oluruz, o açıdan iyi.
ben aslında çalışıyorum ama gebeliğin başından beri evdeyim. benim meslek biraz ağır olduğu için doktorum çalışmamı istemedi. başta evde oturma fikri biraz zor gelmişti bana ama evde oturan halimle bile 2 kere kanamam oldu. iyi ki çalışmıyomuşum dedim yani. bi de bu arada sürekli evde olduğum için hayatımın en stressiz dönemini geçirdim. hamilelik dönemindeki stres bebeklerin ruh halini etkiliyomuş ya ben çalışıyo olsaydım 2 tane huysuz çocuğum olurdu:1:
senin de rapor alman zor olmaz heralde ikiz gebelik olunca verir heralde doktorun. allah kolaylık versin..

Oh ne güzel benim için de evde oturmanın tadını çıkar ben 3 e kadar çalışıyorujm sonra da evde oğlumla mesai başlıyor,sana tavsiyem bol bol uyu,en çok uykuya ihtiyacın olacak,emzirirken uyuklardım,ayakta uyuma kavramının gerçek olduğunu bizzat yaşadım şimdi napıcam hiçbilmiyorum,şu umutsuz ev kadınlarındaki kadın gibi bir cin çayı falan bulmam lazım herhalde:)ayaklarını uzat ve mis gibi sabah çayını yudumla tv karşısında,şu an en çok onu yapmak istiyorum,neyse görüşürüz

çocuğu olan herkes aynı şeyi tavsiye ediyor. uyuyabildiğin kadar uyu... :)
allah'ım bizi nasıl günler bekliyor acaba :18:

merhaba.. bende konyadayım..

ben gebeliğin 4. haftasından başlayarak farabi hastanesine gittim. doğumumda orada oldu. 34+1 de acil sezeryan olmak zorunda kaldım plesenta previadan dolayı.......

kızlarımdan birisi 2110 gr dı diğeri 1740 33. haftada ciğer geliştirici iğne oldum ve ikisininde ciğerlerinde sorun yoktu ama 1740 gr doğan kızım önlem amaçlı küvöze alındı farabide ve 2 hafta kaldı......

tavsiyem gittiğiniz hastanenin mutlaka yeni doğan yoğun bakımı olsun çünkü erken doğum riski var... yoksa küvöz bulmak zor oluyor.. hepinize sağlıklı günler dilerim... her ne kadar ikiz gebelik zor olsada inanın doğumdan sonraki günler daha zor oluyor gözünüzü korkutmak istemem ama :) o yüzden şimdi sürekli uyuyun dinlenin...:54:

Merhaba ben de konyada yaşıyorum 23 haftalık ikizlerime hamileyim ben başkent hastanesine gidiyorum yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş doktorumu çok seviyorum güven veren birisi.Erzat toprak tavsiye ederim ameliyatları hakkında da güzel yorumlar duydum. çok fazla ikiz hastası var

Back
X