Sen oros...luğunu ele alip milletle birlikte olmussun ya. Ulan bende o virusu tasiyorum sayenizde.kocam olcak alcakla zevkin doruklarina cikmissin ama dr kontrollerine gitmezsen 10 sene sonra geberip gideceksin.seni bi bulabilsem ah bulabilsem! Hayatimi mahfettiniz arsiz kopekler !!! Nefret ediyorum sizin gibi uckuru kaciklardan.. bu arada cok sevdiysen aklinda fln kaldiysa senin olsun birakiyorum ben..bu mesaji okuyan arkadaslar anlamissinizdr heralde ne durumda oldugumu.benim için dua edin lutfen ... ve evlenirken bi kez degil on kez yirmikez düşünün. Kendini cok durust cok iyi tanitanlardan korkun.. bunu yapan adami gorseniz cevresine akrabalarina sorsaniz hic yapmaz dersiniz.ama girip taniyinca tiksinirsiniz.bundan oncede evli iki cocuk annesi kadinla ne yaptiklari belli degildi zaten..simdi bunu okuyanlar derki e belliymis onun ne olacagi evli kadina sarkintilik etmesinden diye ama bi umut diyosun cocuk diyosun sonra o karsidaki kadini suclu gosteriyo e yiyosun.. konusu acilmisken ben tanimadigim kimsenin arabasina binmedim sevgili fatma (oda konyali) sen benim cocugumun takilariyla alinan arabada ne b.k aradin.beni heryerden engelledin kocanada ulasicaktim ben daha.hepinize ahım cok buyuk namussuzlar