KONYALILARr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ftmecrn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
433
1
16
35
Konya
selam konyada yasayan arkadaşlar konyada iyi bi kadın doğum doktoruna ihtiyacım var tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum bilhassa tekrarlayan düşükle ilgilenen tedavisini yapan doktorlar bilgisi ve tecrübesi olanlar yardımcı oluşun bana lütfaen

Konya konyaa ah hasret kaldim:))canm cevremdekiler numune hast.ordaki selcuklu hastanesinde kontrole gidiyorlardi dogumlarida orda oldu hep..doktorlarinn isimlerini hatirlamiyorum ve gidenlerden dusuk yapanlarda vardi.

Konya konyaa ah hasret kaldim:))canm cevremdekiler numune hast.ordaki selcuklu hastanesinde kontrole gidiyorlardi dogumlarida orda oldu hep..doktorlarinn isimlerini hatirlamiyorum ve gidenlerden dusuk yapanlarda vardi.

evet canım özel Selçuklu ben kızımı orda güler hanım da doğum yaptım ama bu aralar kimse begenmioo onu bilmiyorum

canım ben kızılay hast de yapmıstım dogumumu.. Mustfa Ulusoy a gıdıyordum ..hamılelıgımın son aylarında yurtdısaına gıdıp gelmesıyle baktım olacak degıl aynı hast. de Azer Aras var ona devam ettım..cok da memnun kaldım..hem cok tatlı dıllı cok sıcak ılgılı bır dr..
tavsıye ederım..ama tekrarlayan dusuklerle ılgılı nasıl onu bılmıyorum

cnm konya değince bu durumlarda genelde Ali Acar ismini duyarsın :) bende bizzat hastasıyım kendisinin :) ne derece memnun kalırsın bilmiyorum dr a lafım yokda muanesi çok sıkıntılı belki biliyorsundur

cnm konya değince bu durumlarda genelde Ali Acar ismini duyarsın :) bende bizzat hastasıyım kendisinin :) ne derece memnun kalırsın bilmiyorum dr a lafım yokda muanesi çok sıkıntılı belki biliyorsundur

öylemi canım ne gibi bilmiyorum valla ali acarın ismini duydum sadce iii bi doktor olduğunu biliyorum ama ulaşması zor diolar meram tıp da görünü yo randevu almaya çalışıyorum ismi çıkmıyor özel muayenehanesi varmış heralde onun da nerde olduğunu bilmiyorum çok kafamız karışık benim ilk çocuğum sağlıklı ondan sonra ikikez gebe kaldım ikiside de düştü kürtaj oldum onun tedavisine edecek bi doktor bulmaya calışıyoruz

cnm evladını ALLAH bağışlasın..
Ali Acar tıpda muane yapmıyor cnm..özel Selçuklu hastanesinin tam karşısında muanehanesi..
ordan randevu alıyorsun ama biraz geçe verirler ilk randevunu.. dr çok ii bir lafım yok bu sebeplerden gelen çok hastasıda var ama ama muanehanesi çok sıkıntılı farklı bir muane sistemi var gittiğin gün sabahtan akşama kadar beklersin abartmıyorum benim en sevmediğim yönü bu çok yoğun dr.. önce muane eder herkesi sırayla sonra görüşmeye alır..bunun gibi sıkıntıları var tahlilleri falan meram tıpda yaptırırsın zaten bence bi git görün bende 2008 bir talihsizlik yaşadım bebeğimi kaybettim çok tedavi gördüm çeşitli dr lara ankarada falan ama o tarihten sonra ilk pozitifi ali acardan aldım..düşük oldu ama yinede pozitif sonuç görmek bile benim için mucuzeydi..

saol canım araştırayım bakalım

canım iyi akşamlar bende konyalıyım benim de tavsiyem ali acar.. Benimde doktorum du kendisi gerçeken iyi bir doktor ama muayenehanesi çok kalabalık sıra çok geç geliyo beklemek yorucu sadece.
muayenehanesinin adresi özel selçuklu hastanesi karşısı toprak eczanesi üzeri kat:1

muayene ücreti ne kadar canım külfetli sanırım duyduklarıma göre ama çocuk için değer tabbi ama nerden randevu alıyoruz mumarası varsa verirmisin zahmet olmassa bi arayıp bilgi alayım

tamam canım saolasın arkadaşlar hep onu söylüyolar ben farabideki suna hanım ma gidiyodum memnun kalmadık teşhis koyamadığı için düştü ikinci bebeğim

muayene ücreti ne kadar canım külfetli sanırım duyduklarıma göre ama çocuk için değer tabbi ama nerden randevu alıyoruz mumarası varsa verirmisin zahmet olmassa bi arayıp bilgi alayım

cnm ilk muanede 150 tl alıyor sonrası daha az alıyor
ben sana özelden yazayım num sını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…