• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konyalilarrrrrr

Konyalılar ı görünce efendim, diye yazmak istedim ;) ama medicana ile ilgili bir bilgim yok. Ben novafertil in hastasıyım.

Tesekkur ederim ama hic kimse yok herhalde.....bende 1.eurofertilde yani novafertilde yaptirdim ama hic memnun kalmadim.2.ali acarda yaptirdim dusukle sonuclandi yine ali hocama gidecegim ama medicana pgt yontemi varmis.caresiz kaldim ne yapacagimi sasirdim.medicanada necati ozcimen varmis nasil bir dktr old.duymadim. offfffff

Tesekkur ederim ama hic kimse yok herhalde.....bende 1.eurofertilde yani novafertilde yaptirdim ama hic memnun kalmadim.2.ali acarda yaptirdim dusukle sonuclandi yine ali hocama gidecegim ama medicana pgt yontemi varmis.caresiz kaldim ne yapacagimi sasirdim.medicanada necati ozcimen varmis nasil bir dktr old.duymadim. offfffff
Canım ben de 1 . Denememi ali acar da yaptırdım, ama ben de oradaki kalabalık dahil memnunkalmadım. 2 . Denememi de novafertil de yaptırdım. Pozitif sonuç aldık fakat 10 haftalıkken kalbi durdu;( Şimdi 3 . Deneme için vaktin geçmesini bekliyoruz.

Back
X