• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kooperatif hissesi hk

gulaysedeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
21
8
1
36
Merhaba,
Eşim 2020 senesinde kooperatif arazisinden 2 hisse satınalmıştı. Eşim Ankara Beypazarlı ev yapılmasa bile bi toprak olur gider geliriz demişti. Hemen tapu verilecekti o dönemde pandemi vs olunca tapu gecikecek sizi kooperatife kaydettirelim demişlerdir. Sonrasında benim sağlık sorunlarım nedeniyle ilgilenilmedi. Dün eşim görüşmeye gitti ancak hiç bir bilgi alamadı. Ve Kooperatifin battığını söylüyorlar ne derece doğru onuda anlamadım. Kooperatif hisseleri ve süreçleri hakkında bilgisi olan var mı ?
Önemli Bİlgiler;
Kooperatif yeri Beypazarı
Kooperatif Adı: MB İnvest Konut Yapı Kooperatifi
Kooperatif koopbis sistemine kayıtlı
Bilgisi olanlar daha önce her hangi bir kooperatif içinde olanlar yardımcı olursarsa sevinirim.
Teşekkürler,

Dün gitmeden once kobbise girmiştik. hukuki durumda kuruluş yazıyordu. Şuan ise, Tasfiye diye yazıyor. Dolandırıcılık bariz belli. Tasfiye memurunu bulacakmışız. Avukat acil evrakları toplayın dava açalım adınıza borç bile çıkabilir demiş. Tasfiye ise bir kooperatifin faaliyetlerini durdurarak varlıklarını nakde çevirme ve borçlarını ödeme sürecinde olduğunu gösteriyormuş. Aklım almıyor. Kup kuru toprak yahu nasıl batıyorlar. Nitelikli dolandırıcılıktan dava açalım demiş avukat.

Evde evrakları sakladığımız klasörü buldum. Ferdileşme olacağı için koopbise kaydetmişler. Ferdileşme başlayınca belediyeden size düşen metrenin tapusunu verelim demişler..... Yorumlarda görmüştüm neden tapu almadan böyle bişi yaptınız diye. Keşke ferdileşme başlayınca biz alalım deseymişiz. aradan kaç sene geçmiş Ferdileşme diye bizi arayan olmadı bazı meselelere kava yorarken.

Back
X