Kizlar bir kac hafta once konu acmistim bosanmis bir cocugu olan bir adamla birlikteydim diye . 19 yasindayim ayri ulkelerdeydik uzaktan 2 sene surdu iliskimiz. Sonra ben yaz tatilinde Turkiye'ye gittigimde ayrilmistim. Ben burdayken yani yurtdisindayken kendimi bu adama bagimli hissediyorum hastalik saplanti resmen Turkiyedeyken bu kadar aci cekmiyordum cunku burda cok yalnizim. Hep derdim ki ben kimseyi onun kadar cok sevemem kimse de beni onun kadar cok sevemez. Ama Turkiye'ye gidince birinden cok hoslandim. Hatta ayrildiktan sonra hemen 1 ay sonra sevgili olduk. Biliyorum bu konuda hata yaptim. Ama sanki o digerinin yerini dolduruyordu ben bu hasta ruhlu adamla ugrasicagima beni mutlu edenilgi gosteren biri vardi. Zaten eski esiyle surekli gorusuyordu hep beni kislandirmaya calisiyordu birlikte cekilmis resimlerini gosteriyodu sogudum ben ve ben Turkiye'ye gittigimde yanima gelmemek icin bahaneler buluyordu hep. Cunku kadin ondan hesap soracakti. Ikimizi de idare ediyordu resmen. Kizlar ilk 1 sene biz cok mutluyduk ne olduysa son 1 senede oldu simdi aklima hep o gunler geliyor. Hatiralarimiz guzel gunlerimiz aklima geliyor uzuluyorum. Dun hayatimda ilk defa alkol aldim kendimi kaybetmisim buna birsuru mesaj atmisim seni cok ozledimler sensiz yapamiyorumlar bugune kadar hep o bana yalvarmisti dun ne kadar ezik duruma dustum bi yerleri tavan yapti. Ben unutmam ondan nefret etmem gerekirken hala bir tarafim kopamiyor. Gecen gun ben onu terkedince bana eski esiyle yattigini hamile oldugunu soylemisti dunde yalan diyor yine seni kislandirmak icin soyledim diyor. Her yerden engelliyorum en fazla bi kac gun sonra dayanamayip yine engeli kaldiriyorum yazdiklarina cevap vermiyorum ama birine cevap vermesem birine veriyorum bi diyor ben yurtdisinda gelicem senin yanina. Ya da gel kabul et kaciriyim seni diyor. Sonra diyor yazin sen gelince kendimi affettiricem barisicaz sonra baska birini buldum sen yoksun artik bittin benim icin diyor. Kizlar ben nasil atacagim bu adami kafamdan artik yoruldum