Kopamiyorum bu adama bagimliyim :(

Kafayi yemissiniz belli... Edin intihar ne olacak? Iki damla göz yasi bile dökmeyecek, zaten eski esi hazirda mutlu mesut devam yasiycak... Peki ya aileniz? Sizi sevenler? Bununla nasil yasiycaklar? Onlari hicmi düsünmüyorsunuz? Siz ölüp gidince onlarin hali ne olacak, bi serefsiz icin deger mi? Hem intihar günah bide öteki dünyada hesap vereceksiniz... Kimin icin, ne icin? Kendinize gelin allah askina yaaa...:KK14:

HaklisiniZ. Ölmek belki benim acimi dindirecek ama dayanilmayacak bir aci birakicam geride anneme babama kardeslerime.. Ama bazen oyle bir noktaya geliyorum ki dayanamiyorum yap bitsin kurtul diyorum. Kafayi yedim evet hic iyi degilim. ben bu haldeyken o serefsiz hayatina kaldigi yerden devam ediyor Allah bana yasattiklarinin kat kat fazlasini ona yasatir insallah. Cok aci cekiyorum..

Yavrum evladim sen aptallikta cigir acmaya dogru gidiyorsun.

Bak bu herif bir zibidi, bir o..u cocugu bunu eminim sen de anlamissindir. Deger mi, yani sen olsen arkandan aglamaz bu herif, umursamaz da , ugruma olenler var der totosu kalkar o kadar, sen de mezara girdiginle kalirsin. Yazik degil mi hayatina, onunde ne guzel gunler olacak daha.

Haydi her seyi gectim, seni doguran anneyi dusun, morga ölünü görmeye gelmesini ister misin ? Bunu ona yapmaya ne hakkın var ?

Allahın aşkına yeter, bu herifi bırak, dünyada adam mı yok ? Gencecik kızsın , önüne kimler kimler çıkar ? Yurtdışında ne adamlar var, manken gibi , bu herif de allah bilir kara , kıllı bir şeydir, git yaşıtın hanslarla takıl, yaşıtın Türklerle takıl.....Sen el ele tutuşacağın gençlik flörtü yaşamalısın , önceki konuna da yazdım kürtaj, boşanma , aldatma , eski karı gibi zırvalarla neden kendini yoruyorsun, hiç uygun mu sence senin yaşındaki bir genç kzıın böyle şeylerle muhattap olması ? Kendini , duygularını iğrenç bir herif için neden yıpratıyorsun ? Ben 27 yaşındayım, yarı yolda bırakıldım, her şey başıma geldi ama senin kadar yıpranmadım, yapma bunu kendine.

Şu konuya en az 10 kadın yorum yazdı ama senin kulaklarına girmemiş bile.

Ben kendimi oldursem acim dinecek onun ne dusundugu umrumda olmiycak yok olucam kurtulucam ama beni durduren tek sey anneme babama kardeslerime yasatacagim aci onlar bunu haketmiyor hepsinin hayati mahfolur dagilir biyle birsey yaparsam :( Ama bazen oyle bir noktaya geliyorum ki yap bitsin kurtul diyorum kimseyi gozum gormuyor :( lanet olsun onu tanidigim gune.. Allah bana yasattiklarinin bin beterini yasatsin simdi hic vicdan falan yapmiyor beni sucluyor sen ayrildin diye ama gun gelecek beni hatirliycak. Yazin yanima gelemiyordu bulusmamak icin bahaneler uyduruyordu ne yapabilirdim ayrilmaktam baska ? O kadini hic hayatindan cikarmadi o duymasin diye gelemiyordu . Benden uzaklasmaya calisiyordu . Allah'ta karsima baska birini cikardi cok hoslandim ayrildim bundan. O cocul karsima cikmasaydi bundan yine hala kopamazdim. Kadinla arasi iyi olmasa her dk yanimda olmasi gerekmez miydi? Biz 1 senedir gorusemiyorduk cok ozlemistim.. ama onla arasi bozulmasin kadin duymasin diye gelemiyordu. Serefsizligi o yapti tanidigim gbi kalsaydi canimi bile verirdim onun icin..

Sevgiye aç bir yapın olduğunu ve ergenliğini henüz atlatamamış biri olduğunu düşünüyorum. Acaba ailevi problemlerin mi var ? İleride kendine kızacak, belki kendinden nefret etmene sebep olacak eğilimler içindesin. Sevgi boşluğun var ve bunu doldurmak için olur olmadık insanlarla takılıyorsun. O an karşına kim gelse ona kendini aşık zannedeceksin bu sevgi açlığın yüzünden, bu yüzden aşk sandığın şeyi o adama karşı kişisel algılama sakın. O adamı sevdiğin yok, o adamın da seni sevdiği yok bunu kabullen. Bu yaşlarda elbet sevgilin olacak ama kendine gerçek hayattan ve karakterli bir adam bul. Yoksa geriye dönüp baktığında pişmanlıklardan başka birşey göremeyeceksin.:KK20:

Ben babasiz buyudum babam hep yurtdisindaydi bizi 10 sene sonra getirdi buraya hic baba sevgisi gormedim hic hatirlamiyordum onu 12 yasimda buraya geldim 12 yasindan sonra babalik gordum. Hatta gormedim. Hapise girdi 4 sene kaldi biz annemle kardeslerimle cok zor gunler gecirdik kucucuk yasimda tasiyamayacagim yukler bindi omuzuma. Hic babam var arkamda diyemedim hayatim boyunca kendi ayaklarim ustunde durmayi cok kucuk bi yasta ogrendim. Cocuklugumu bile yasayamadim. Sonra bu serefsiz girdi hayatima bana yasama sevinci verdi o yuzden onu bu kadar cok sevdim, bagladim, cok farkli bi yere koydum. Guvendim.. 2 sene boyunca kendimi kandirmisim. Bu sene turkiye ye gittigimde yanima gelemiyodu o kadin duyar diye. Hakaret ediyordu beni uzuyordu. Diger cocuktan hoslandim yaninda huzur buluyordum hatta kendime sormustum hani sen serefsiz icin ölüp bitiyordun ne oldu diye. Demek ki benim ona hissettigim sevgi degil aliskanlik, bagimlilikmis demistim. Cunku diger cocuk farkliydi onla zaman gecirirken mutlu oluyordum hep yanimdaydi gulerken aglarken .. 2 senede yasamadigim butun guzel duygulari 2 ayda yasadim o cocukla. Ben asik oldum diyordum bu umrumda degildi. Ama o cocuk beni gidecegim gun birakti, buraya geldim bi ara huzurluydum nefes aldim yalnizlik guzelmis oh kafam rahat diyordum. Aci cekiyorsam da sadece o diger cocuk icin cekiyordum bunu sozden coktan bitirmistim kafamda. Sonra zamanla bu serefsizin yoklugunu hissetmeye basladim. Burda zor gunlerimde her animda yanimdaydi hep onun hayaliyle yasiyordum hep oni dusunuyordum kavusmak icin gun sayiyordum. Nereye baksam onu goruyorum cunku hep onu dusunerek gectim bu yollardan. Okuldan cikip hemen eve kosardim faceden konusalim diye yol boyunca onun sevinci oluyordu. Sacma sapan seylerden mutlu oluyordum iste. O aslinda beni 2 sene boyunca cok guzel avutmus kandirmis bende bi yalanla yasamisim hep kendimi kandirmisim . Duygularinda samimi degilmis. Ikimizi de idare etmis. Beni salak yerine koymus. Yazin benden ayrilmaya cesaret edemedi onun cesaret edemedigo seyi ben yaptim simdi o ayrildi ben degil diye vicdanini rahatlatiyor. Gercek yuzunu gormeseydim ayrilir miydim? Benim kadar masum temiz degildi duygulari. Eger oyle olsaydi canimi bile verirdim onun icin ama hersey bir oyundam ibaretmis. O karaktersiz annesi babasi da bu oyuna dahil oldu benim yuzume gulup arkamdan is cevirdiler o kadinla baristirmaya calistilar. Allah hepsini bildigi gibi yapsin.

Allah'a havale edin.Çok ciddiyim. Rabbim kimin hesabını ne şekilde keseceğini iyi bilir. Senden çok daha güzel alır intikamını hiç merak etme. Bakın, intikam alacaksan, bir mezar da kendin için kaz demişler. İntikam insanı yorar, yıpratır, hafiflemezsin sonunda, ağırlaşırsın daha çok.
Hele intihara gelince, hiç bir anne baba böyle bi acıyla kavrulmayı hak etmez.Bunu onlara yapamazsınız çünkü o adamın umurunda olmayacak yanarsa aileniz yanacak yine, olan sizin bundan sonra yaşanacak güzel yıllarınıza olacak. O adamın vicdanı olsa, kendisine karşı duyguları olan iki kişiyi oyuncak etmezdi dahası bir de dünyaya mutsuz edeceği bir evlat getirmeye kalkmazdı, bırakın o kimi yakmak istiyorsa yaksın, siz yolunuza bakın emin olun, aradan 3-4 yıl geçtiğinde olduğunuz yerden baktığınızda bu olaydan aldığınız dersle birlikte, "ben nereye geldim, sen hala aynı yerdesin" diyeceksiniz. Çünkü o karakterdeki bi insan asla mutlu olamayacak, zaman bunu size gösterir hiç merak etmeyin.

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin . allaha biraktim allah sorsun cektigim acilarin hesabini ben istesem de bisey yapamam zaten. O kadini da beni de oyuncak etti ikimize de aci cektirdi. Bana yolun acik olsun diyor yolum acik zaten. Okulumu bitiricem Turkiye'ye donecegim calismaya baslayacagim. Hayallerim var yasamak icin sebeplerim var. ama o hep yerinde sayacak. Sadece uzuluyorum duygularimin zedelenmesine, birdaha belki kimseyi sevemeyecegime, guvenemeyecegime. Butun duygularim tukendi sanki. Kendimi insanlardan soyutlamaya basladim kimseyle evlenmiycem bu adam evlilikten falan soguttu beni. Sanki karsima cikan herkes boyle cikar pesinde olacak, benle duygularimla oynayacakmis gibi geliyor. Yasama sevincim de yok annem icin hayattayim ama ölü gibiyim annem de perisanoldu kac gundur. Allah'im bana bu pisligi unutmam icin yardim etsin bana da yasattiklarinin hesabini sorsun birgun oyle birsey yasasin ki beni hatirlasin tek istedigim bu.

evlendikten sonra gözünü kör eden aşk yerine pişmanlık olcak şimdi kavuşamadın diye çok seviyosun zannediyosun gerçekler öyle değil. evliliğiniz rutine binince akşam yemekte sabah kahvaltıda kavga edince ben buna mı aşık olmuşum diceksin

evlendikten sonra gözünü kör eden aşk yerine pişmanlık olcak şimdi kavuşamadın diye çok seviyosun zannediyosun gerçekler öyle değil. evliliğiniz rutine binince akşam yemekte sabah kahvaltıda kavga edince ben buna mı aşık olmuşum diceksin

Bu adamla birlikteyken beni o kadar canimdan bezdirmisti ki. Sizofren gibiydi beni hep aldatmakla sucluyordu guvenmiyordu bu adam niye boyle davraniyor diyordum. Simdi anliyorum. Bir insan nasilsa karsisindakini de iyle gorurmus. Kendi yaptigi haltlari biliyordu benim de yapmamdam korkuyordu hep bir acigimi ariyordu bulamiyordu. Simdi kendini oyle rahatlatiyor. benden ayrildin baskasiyla sevgili oldun beni aldattin diyor bunun neresi aldatmaksa. Kendi yaptigina ne demeli ? Ben uzaktayken annesi babasi bunlari baristirdilar arkamdam is cevirdiler yazin oraya gidince yanima gelemeyisinden anladim. Aralari bozulmasin kadin duymasin diye yanima gelemiyordu. Yapmam gereken en dohru seyi yaptim. Ilk baslarda aci cekmiyordum cunku nefes almistim. Suan belki onu bidaha goremeyecegim bize dair hic bir umut kalmadi diye uzuluyorum ama bunun da suclusu o. Keske kabullense kendi hatalaribi pislik ben sana boyle boyle yaptim uzaklasmaya calistim sende ayrildin baska birine ilgi duydun demiyor sanki o melek ben seytan hersey benim yuzumden oldu. Birde tipine bakmiyor kendini bulunmaz hint kumasi saniyor ya ina sinir oluyorum. Kimse bana onu yaktirmadigi halde sevmistim ben onu guvenip beklemistimama bu karakterde bi insanla sonum olmazdi o beni bekleyemezdi evlenseydim de 2 ay sonra bosanirdim bu sizofrenden.

Bu adamla birlikteyken beni o kadar canimdan bezdirmisti ki. Sizofren gibiydi beni hep aldatmakla sucluyordu guvenmiyordu bu adam niye boyle davraniyor diyordum. Simdi anliyorum. Bir insan nasilsa karsisindakini de iyle gorurmus. Kendi yaptigi haltlari biliyordu benim de yapmamdam korkuyordu hep bir acigimi ariyordu bulamiyordu. Simdi kendini oyle rahatlatiyor. benden ayrildin baskasiyla sevgili oldun beni aldattin diyor bunun neresi aldatmaksa. Kendi yaptigina ne demeli ? Ben uzaktayken annesi babasi bunlari baristirdilar arkamdam is cevirdiler yazin oraya gidince yanima gelemeyisinden anladim. Aralari bozulmasin kadin duymasin diye yanima gelemiyordu. Yapmam gereken en dohru seyi yaptim. Ilk baslarda aci cekmiyordum cunku nefes almistim. Suan belki onu bidaha goremeyecegim bize dair hic bir umut kalmadi diye uzuluyorum ama bunun da suclusu o. Keske kabullense kendi hatalaribi pislik ben sana boyle boyle yaptim uzaklasmaya calistim sende ayrildin baska birine ilgi duydun demiyor sanki o melek ben seytan hersey benim yuzumden oldu. Birde tipine bakmiyor kendini bulunmaz hint kumasi saniyor ya ina sinir oluyorum. Kimse bana onu yaktirmadigi halde sevmistim ben onu guvenip beklemistimama bu karakterde bi insanla sonum olmazdi o beni bekleyemezdi evlenseydim de 2 ay sonra bosanirdim bu sizofrenden.
ne yapıyorsa yapıyor bu saatten sonra böyle düşünüyor diy eonu suçlayamazsın ki sen önüne bakacaktın. hala öyle demiş böyle demiş. ztn normal olsaydı ayrılmazdınız. dolayısıyla ne dediğinin önemi yok ama kızlar böyle hasta ruhlu tiplere kendini bağlamaya bayılır iyi insan olsa bu kadar aşık olmazdın suç biraz da sende

sen bu adama bagimli degilsin. sen, hayatinda birisi olmasina bagimlisin, yanliz yapamiyorsun. birisi girse hayatina, tam istedigin gibi, doldursa tum bosluklari, ne bu adam kalir ne ona bagimliyim dedigin duygular.

Back
X