Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Koparak dökülme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cokofest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
59
18
88
Farkettim ki saçlarım daha çok uçlarından kopuyor dibinden değil tararken ya da elimi saçlarımdan geçirirken çıt çıt ses geliyor. Yağları denedim 2 haftadır ama daha çok dökülüyor onları sürdükçe bayağı bi fazla hem de. Koparak dökülmelere çözüm bulan lütfen yardım etsin arkadaşlarr doğal yoldan ya da herhangi bir ürün

Arkadaşlar çok basit bir konu koparak dökülme cevap yazmak zor değil ya illaki vardır bildiğiniz bişeyler

Konunun üzerinden 3 ay geçmiş ama, koparak dökülme için yapacağın şey belli... Duşa girmeden yarım saat önce saç boyları ve uçlarına herhangi bir yağ sür. Zeytinyağı, hintyağı, badem yağı bunlar uygun. Duşa girince ise şampuanı sadece saç diplerine sür ve köpüğü uçlara doğru çekip sonra durula. Koparak dökülmenin sebebi saç uçlarının kurumuş olması, şampuan ile teması kesersen bir süre sonra bu sorunu çözdüğünü göreceksin. Tabii şu an hasarlı olan kısımlardan da yavaş yavaş kurtulman gerek ki farkı gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…