Merhabalar, imzamdan da görüldüğü gibi 2 kedi ve 2 köpeğim var.köpeklerimden biri golden ve bilindiği gibi sadık,dost canlısı,sakin bir köpek...Diğeri ise kırma,sokaktan bulduğum bir köpek.bir bacağı sakat olduğu için almıştım sokaktan.yaşayamaz böyle diye...Köpeklerimden ikisine de bahçede bakıyorum...Sakat olanın adı: Lucky! Lucky sokaktan geldiği için sanırım, huysuz,özgürlüğüne düşkün bir köpek. Özellikle son 1 aydır komşularımızın o kapısından bu kapısına dolaşıp ağlıyor.İnsanlar da rahatsız oluyor haliyle...Yapmadığım şey kalmadı,bahçemin etrafına tel örgüler yaptırdım,kaçtı...Bağladım zincirini kırdı,kaçtı...
Oturduğumuz bölgede herkesin köpeği var.Çoğu kısırlaştırılmamış olduğu için koku nerdeyse bizim oğlan orda alıyor soluğu.Üstelik Lucky kısır köpek.Görünümü de sert olduğu için yolda yürüyenler korkuyor..Oysa zararsız,insanlarla sorunu olmayan bir köpek..Şimdi ben bu köpeği evime alıştırmaktan vazgeçtim ama bu inlemeleri ve ağlamaları nasıl önleyeceğim? Çoğu gece uykumuzun ortasında inlemelerine uyanıyoruz,Lucky i bulup seviyoruz sussun diye..Yemnederim çocuğum olsa daha az cefa çekicem ..Ne yapıcam ben?!
Oturduğumuz bölgede herkesin köpeği var.Çoğu kısırlaştırılmamış olduğu için koku nerdeyse bizim oğlan orda alıyor soluğu.Üstelik Lucky kısır köpek.Görünümü de sert olduğu için yolda yürüyenler korkuyor..Oysa zararsız,insanlarla sorunu olmayan bir köpek..Şimdi ben bu köpeği evime alıştırmaktan vazgeçtim ama bu inlemeleri ve ağlamaları nasıl önleyeceğim? Çoğu gece uykumuzun ortasında inlemelerine uyanıyoruz,Lucky i bulup seviyoruz sussun diye..Yemnederim çocuğum olsa daha az cefa çekicem ..Ne yapıcam ben?!