Köpeğim çok hasta :(

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Biliyorum bazılarınız buda dertmi diceksiniz bi hayvan için abartıyosun diceksiniz belkide ama çok canım sıkkın köpek besleyen yardım edebilir mi uyuyamıyorum köpeğim hsta ishal ve kusuyor sonucta bir canlı ve bana muhtac gözlerimin içine bakıyor onu anlamam için derdini agrısını anlatamıyor bunu görmek beni çok üzüyor doktora gidene kadar ne yapabilirim nasıl geçirebilirim ciddi bişeyi yoktur inşallah mamayı kesmelimiyim bugün? anlayan varsa lütfen yardım etsn ben bugün ne yapıcam:KK43:

Son düzenleme:
Kopegim yok kedim var. Ishal oldugunda hekim mamayi kesip pirinc lapasi ve tavuk karisimi yedir demişti. Belki işe yarar bilmiyorum.
Kusmasina ne cozum olur onu da bilmiyorum ama hem kusma hem ishal tehlikeli duruyor. Bir an önce hekime goturmeye calisin gecmis olsun. Bende cok paniğim boyle durumlarda.

Kimsenin abartıyorsun diyeceğini sanmıyorum diyenin de alnını karıslarım
Köpeğin kaç yaşında?
Basit bir iç parazit de olabilir Allah korusun kanlı ishal gibi cok ciddi bir hastalığı da olabilir
Kakasında kan var mı?
İştahı nasıl? Hareketli mi halsiz mi?
En son iç paraziti ne zaman yapıldı?

merhaba istahı nasıl, yemek yiyor mu
pirinc lapası yapın hemen
bir de beslenmesi kötuyse yagsız tuzsuz tavuk haslayın onu verin kendine gelir yarın da dogru doktora

Cok uzuldum, = [ dert tabiki.Benim kedim hastalandiginda ben aglamistim ona sarilip.. Insan cok uzuluyo.Sen de kopegine saril, sev oksa onu yarin sabaha kadar da mamasini verme su icsin biraz sadece. Erkenden de doktora gotur. Insallah bi an once iyilesir kopus :(

hangi sehirdesiniz bilmiyorum, istanbul levent veterinerium hasan beye götürün mutlaka
benim köpegimi o kurtardı, kac veteriner gezdik, kakasından örnek alıp test yaptılar lab da incelediler bagırsaklarında yiyen bir bakteri varmıs hicbir yer bunu bulamadı igne yapacaklardı ve o zaman köpegim ölurdu. hasan bey o bakteriyi vucuttan atana kadar serum tedavisi uyguladı ve oglumu kurtardı. kac kopegi ölümden döndürdü bizzat sahit oldum. lutfen yarın gidin isterseniz numarasını da size verebilirim özelden

Geçmiş olsun ishalle kusma birlikte tehlikeli susuz kalmaması gerek yarın sabah derhal doktoruna götürülmeli
Benim kedim var bikaç kez lastik toka yutmuştu o zaman kustu çıkarmak için bir kez de oyumcak faresinin kuyrugunu yutunca kusmuştu ama mama ve su yiyip içtikçe çıkarıyodu o gün mamasıyla suyunu almıştım kusması kesildi
Ama sizde ishal de var su içmezse susuzluk tehlikesi var sıvı almalı

Kopegim yok kedim var. Ishal oldugunda hekim mamayi kesip pirinc lapasi ve tavuk karisimi yedir demişti. Belki işe yarar bilmiyorum.
Kusmasina ne cozum olur onu da bilmiyorum ama hem kusma hem ishal tehlikeli duruyor. Bir an önce hekime goturmeye calisin gecmis olsun. Bende cok paniğim boyle durumlarda.
Evet şimdi az bişey zorla yedirdim pirinç lapası umarım işe yarar sagolun

Kimsenin abartıyorsun diyeceğini sanmıyorum diyenin de alnını karıslarım
Köpeğin kaç yaşında?
Basit bir iç parazit de olabilir Allah korusun kanlı ishal gibi cok ciddi bir hastalığı da olabilir
Kakasında kan var mı?
İştahı nasıl? Hareketli mi halsiz mi?
En son iç paraziti ne zaman yapıldı?
Aşıları yeni yapıldı sürekli kontrol yaptırıyorum iki bucuk yasında kan yok ve hareketli çok şükür

Biliyorum buda dertmi diceksiniz bi hayvan için abartıyosun diceksiniz belkide ama çok canım sıkkın köpek besleyen yardım edebilir mi uyuyamıyorum köpeğim hasta ishal ve kusuyor sonucta bir canlı ve bana muhtac gözlerimin içine bakıyor onu anlamam için derdini agrısını anlatamıyor bunu görmek beni çok üzüyor doktora gidene kadar ne yapabilirim nasıl geçirebilirim ciddi bişeyi yoktur inşallah mamayı kesmelimiyim bugün ? anlayan varsa lütfen yardım etsin ben bugün ne yapıcam :KK43:(
Çok geçmiş olsun Ne demek sana buda dert mi demek onlar can en önemli dertlerden bana göre benimde bir köpeğim var ve sana önerim kusuyorsa ve ishalse kesinlikle mama ve su vermeyi hemen kes bunun sebebi kusma vücutta enbüyük su kaybıdır daha fazla su kaybetmemesi için derhal suyu kesmelisiniz belirtiler viral bir rahatsızlık olabilir hiç vakit kaybetmeden hemen yarın veteriner e götürmelisin

merhaba istahı nasıl, yemek yiyor mu
pirinc lapası yapın hemen
bir de beslenmesi kötuyse yagsız tuzsuz tavuk haslayın onu verin kendine gelir yarın da dogru doktora
Evet yedirdim biraz önce az birşey kusma ishal harici iyiyiz çok şükür yiyor ve hareketlide

Cok uzuldum, = [ dert tabiki.Benim kedim hastalandiginda ben aglamistim ona sarilip.. Insan cok uzuluyo.Sen de kopegine saril, sev oksa onu yarin sabaha kadar da mamasini verme su icsin biraz sadece. Erkenden de doktora gotur. Insallah bi an once iyilesir kopus :KK43:
İnşallah... mamayı kestim lapa verdim sadece çok teşekkürler:(

hangi sehirdesiniz bilmiyorum, istanbul levent veterinerium hasan beye götürün mutlaka
benim köpegimi o kurtardı, kac veteriner gezdik, kakasından örnek alıp test yaptılar lab da incelediler bagırsaklarında yiyen bir bakteri varmıs hicbir yer bunu bulamadı igne yapacaklardı ve o zaman köpegim ölurdu. hasan bey o bakteriyi vucuttan atana kadar serum tedavisi uyguladı ve oglumu kurtardı. kac kopegi ölümden döndürdü bizzat sahit oldum. lutfen yarın gidin isterseniz numarasını da size verebilirim özelden
Teşekkür ederim ama ben ankarada yaşıyorum malesef :(

Geçmiş olsun ishalle kusma birlikte tehlikeli susuz kalmaması gerek yarın sabah derhal doktoruna götürülmeli
Benim kedim var bikaç kez lastik toka yutmuştu o zaman kustu çıkarmak için bir kez de oyumcak faresinin kuyrugunu yutunca kusmuştu ama mama ve su yiyip içtikçe çıkarıyodu o gün mamasıyla suyunu almıştım kusması kesildi
Ama sizde ishal de var su içmezse susuzluk tehlikesi var sıvı almalı
Anladım teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım

Back
X