Köpeğim sürekli kaşınıyor :( çok üzgünüm

Yakalığa gerek olmaması aslında sevindirici bi durum, dişleriyle kendini kaşımaya çalışması daha çok zarar verirdi çünkü.. Dişleri ve diliyle kuyruğunu yarıdan koparan köpekler gördüm.. Patileri ile kaşınması daha az zarar verir vücuduna.. Son durum ne peki kaşınmasında var mı bi azalma ?

kaşınmasında azalma var daha doğrusu ben öyle sanıyorum normalde sabaha kadar kaşınırdı şimdi koluma yatıyor 3,4 kez kaşınıp uyuyor ama yaraları hala duruyor çok üzülüyorum bu haftayı atlatsak çok güzel olur:43:

Köpeğin ne cins bilmiyorum. Benim de 1,5 yaşında bir golden ım var.
Bebekken o da öyle oldu. Mantarmış meğersem. Her yeri yara olmuştu.
Açıkçası senin köpeğinin de mantar olduğunu düşünüyorum ben. Travocort sürmüştük biz . Veterinerimiz vermişti.
Ve bir de mamanın dışında yiyecekleri vermedik bir dönem.
travocort alıp sürmenizi öneriyorum yaralarına. O başlığı da takın ki, o kremleri yalamasın . Ya da krem emene kadar 15 dk oyalayın.
Eğer düşündüğüm gibi mantar ise, ilerlememesi gerekir. Çok gıcık ve kötü bir hastalık çünkü. Mantarın da aşısı var sene de bir. Çoğu vet. yapmıyor. Bilmiyor.
Yaptırın muhakkak.

veteriner alerji dedi köpek maması verdi artık sadece mama yicem başka hiç bir şey vermek yasak dedi şurup verdi onu içiriyorum 4 gün sonra geçmezse tekrar götürcem kaşıntısında azalma oldu yada bana öyle geliyot:nazar:

kaşınmasında azalma var daha doğrusu ben öyle sanıyorum normalde sabaha kadar kaşınırdı şimdi koluma yatıyor 3,4 kez kaşınıp uyuyor ama yaraları hala duruyor çok üzülüyorum bu haftayı atlatsak çok güzel olur:43:

sabaha kadar kaşınması yerine uyuyabilmesi gelişme elbette ki..
kullandığınız mamaya da dikkat edin, tavuklu yerine kuzu etlileri tercih edin ve tabi ki kaliteli bi mama olsun, hill's 'in diyet mamasını önerebilirim, egzama, mantar tedavilerinde genellikle bu mama kullanılıyor..
çok geçmiş olsun, dilerin en kısa sürede düzelir..

sabaha kadar kaşınması yerine uyuyabilmesi gelişme elbette ki..
kullandığınız mamaya da dikkat edin, tavuklu yerine kuzu etlileri tercih edin ve tabi ki kaliteli bi mama olsun, hill's 'in diyet mamasını önerebilirim, egzama, mantar tedavilerinde genellikle bu mama kullanılıyor..
çok geçmiş olsun, dilerin en kısa sürede düzelir..

ilginiz için çok teşekkür ederim inşallah ooğlum eski sağlıklı günlerine döner artık sokağa bile zor çıkarıyorum çıkmak istemiyor:43:

yavrumun durumunu merak edenler için söylüyorum hala iyileşmedi kaşınıyor veteriner kanını aldı test yapıcakmış testin sonucuda 15 gün sonra belli olucakmış hala kaşınıyor ilaçları kullanıyoruz mamadan başka hiç bir şey vermiyorum:43:

sayfaları tek tek okumadım, kusura bakmayın.

1. tavuk vermeyin (çiğ, pişmiş, haşlama fark etmez, tavuk yok)

2. kuru mamasını tavuklu almayın, azıcık bile tavuk olmasın içinde.

3. bu dönem bitene kadar balıklı ya da deri problemi olan köpekler için üretilmiş mamalardan alın.

çok geçmiş olsun.

yavrumun durumunu merak edenler için söylüyorum hala iyileşmedi kaşınıyor veteriner kanını aldı test yapıcakmış testin sonucuda 15 gün sonra belli olucakmış hala kaşınıyor ilaçları kullanıyoruz mamadan başka hiç bir şey vermiyorum:43:

Mantar çıkacak . Travocort alıp yaralarına sürsen inan bir şey kaybetmezsin :/ Mama alerjisi benek benek oluyor. Yaraları nasıl ?

Mantar çıkacak . Travocort alıp yaralarına sürsen inan bir şey kaybetmezsin :/ Mama alerjisi benek benek oluyor. Yaraları nasıl ?

iyide doktor alerji şurubu verdi birde her hafta alerjik bir şampuan varmış onu verdi onla yıka dedi baticon la yaraların
üstünü sil dedi her gün mantar demediki içime şüphe düşürdünüz ne mantarı ya:50:

veteriner mantar değil dedi ama kan aldı oğlumdan ekime göndericem dedi 6 gün sonra sonuç açıklanıcak o zaman kesin bişi söylicem dedi off çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkk:43:

iyide doktor alerji şurubu verdi birde her hafta alerjik bir şampuan varmış onu verdi onla yıka dedi baticon la yaraların
üstünü sil dedi her gün mantar demediki içime şüphe düşürdünüz ne mantarı ya:50:

Bu kadar zaman geçmemesi, ya tedavisi yanlış ya teşhisi. Ben böyle düşünürdüm şahsen. O yüzden mantar olduğunu düşünüyorum. Ama en iyisi test sonucu :)

Son düzenleme:
Bu kadar zaman geçmemesi, ya tedavisi yanlış ya teşhisi. Ben böyle düşünürdüm şahsen. O yüzden mantar olduğunu düşünüyorum. Ama en iyisi test sonucu :)

test sonucunu bekliyoruz inşallah mantar değildir eğer mantarsa yıkarım o veterinerliği oğlum 2 haftadır bu halde alerji dediler

test sonucunu bekliyoruz inşallah mantar değildir eğer mantarsa yıkarım o veterinerliği oğlum 2 haftadır bu halde alerji dediler

Alerji ile mantarı çok karıştırıyor bazı veterinerler. Biz de bizim kızı ilk veterinerimize götürürken, test yapıp göndermesi gerekiyordu ama hep mama alerjisi diye yoğunlaştı. Sonuç olarak yaraları ilerledi :/
Sonra başka bir vet.e götürdük, hemen test yaptı ve mantar olduğu anlaşıldı. :/

bebeğim iyileşti kızlar mantar değilmiş alerjiymiş :6:
bütün yaraları düzeldi hiç kaşınmıyor mışıl mışıluyuyor çok mutluyuz:49::49::49:

gözün aydın:13:

bir daha olmaz inşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin:16:

çok teşekkür ederim canım bak bu da yeni fotomuz:4::4::4:
ekmeği almış yemiyor ama ağzında tutmayı çok seviyor sıpaaaaaaaaa:52:
$IMG_2580.webp

çok teşekkür ederim canım bak bu da yeni fotomuz:4::4::4:
ekmeği almış yemiyor ama ağzında tutmayı çok seviyor sıpaaaaaaaaa:52:
Eki Görüntüle 690626

çok tatlı maşallah:16:

ben hayvanların acı çekmesine hiç dayanamıyorum.benim de tavşanım vardı önceden ayağında sorun vardı onun canının acıdığını düşündükçe benim canım daha çok acıyordu.maalesef öldü ne kadar üzüldüm ağladım anlatamam.insanın çocuğu gibi oluyor:5:

çok tatlı maşallah:16:

ben hayvanların acı çekmesine hiç dayanamıyorum.benim de tavşanım vardı önceden ayağında sorun vardı onun canının acıdığını düşündükçe benim canım daha çok acıyordu.maalesef öldü ne kadar üzüldüm ağladım anlatamam.insanın çocuğu gibi oluyor:5:

bende öyleyim efe benim oğlum canım herşeyim onsuz bir hayat düşünemiyorum rabbim yanımdan almasın :43::43::43:

canım benimkini de bu yaz başı traş ettirdiğimde her yanı yaralarla doldu ve sürekli kaşınmaya başladı.
hatta salak veteriner de pirelerden demişti.
neyse dr bi arkadaşımın tavsiyesiyle bepanthene ve madacassol sürdüm hep yaralarına.
bol bol da yüzdürmüştüm denizde.
kısa sürede kaşıntısı da yaraları da geçmişti

Back
X