• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeğim...

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.099
152
363
Bursa
Köpeğimden hafif kanlı bir akıntı geldi bugün. Koltukta da birkaç damla var ve arada yalıyor kendini. Veterinerimizi aradım yarın bir kontrol edelim dedi. İnşallah rahim iltihabı çıkmaz... Güzel kızım benim, her şeyim...:43::43::43:

Adet dönemini yaklaşık iki ay önce geçirdik. Anormal bir kanama olunca hemen veterineri aradım. İki saate gideceğiz.

Köpeğimden hafif kanlı bir akıntı geldi bugün. Koltukta da birkaç damla var ve arada yalıyor kendini. Veterinerimizi aradım yarın bir kontrol edelim dedi. İnşallah rahim iltihabı çıkmaz... Güzel kızım benim, her şeyim...:43::43::43:

Akıntı dediğin idrardan mı geldi andromeda? İnşallah viral enfeksiyon falan değildir.

Canim hemen kabul etme. Iltihapta ameliyat mi olunurmus?

Maalesef antibiyotikle tedavi edilebilecek bir hastalık değilmiş. Araştırdığım kadarıyla da ameliyattan başka çözümü yok. Hatta biz şanslıyız ki bizimki açık olanından olduğu için fark etme şansımız oldu. Kapalısı olsaydı fark edilmezdi ve ölümle sonuçlanabilirdi. Yine de antibiyotik tedavisi sonucunda düzelme olursa operasyon yaptırmam.

Back
X