Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Köpeğimden hafif kanlı bir akıntı geldi bugün. Koltukta da birkaç damla var ve arada yalıyor kendini. Veterinerimizi aradım yarın bir kontrol edelim dedi. İnşallah rahim iltihabı çıkmaz... Güzel kızım benim, her şeyim...
Köpeğimden hafif kanlı bir akıntı geldi bugün. Koltukta da birkaç damla var ve arada yalıyor kendini. Veterinerimizi aradım yarın bir kontrol edelim dedi. İnşallah rahim iltihabı çıkmaz... Güzel kızım benim, her şeyim...
Maalesef antibiyotikle tedavi edilebilecek bir hastalık değilmiş. Araştırdığım kadarıyla da ameliyattan başka çözümü yok. Hatta biz şanslıyız ki bizimki açık olanından olduğu için fark etme şansımız oldu. Kapalısı olsaydı fark edilmezdi ve ölümle sonuçlanabilirdi. Yine de antibiyotik tedavisi sonucunda düzelme olursa operasyon yaptırmam.