Kopegimin mama derdi!

Julyetm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
23
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Benim 4 aylik pomeranian cinsi kopegim var.Haylaz Mario'nun yeme sorunuyla ilgili sikinti cekiyorum.Ilk once Royal Canin junior mamasindan aldim fakat artik hic yemiyor.Bugun de gidip Pedigree'nin junior mamasindan aldim istahla yedi ama bu mama icinde kalitesiz diyorlar ne yapicagimi bilemedim yardimci olursaniz cok sevinirim. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405245164.965056.webp

canımmm ne kadar tatlı buuuuu. köpeğim yok ama kuzenimin köpeği var, o da böyle bir soruna çare arıyor bende takipteyim konunu.

kızlar yok mu yardım edecek?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pedigree en kalitesiz mamalardandir. Eger bütçene uygunsa orijen, acana gibi mamaları tavsiye ederim. Ancak daha ekonomik istersen bonacibo kuzu etli cok iyidir. Ayrıca köpeğin mamasını yemiyorsa icine azck yoğurt, et suyu, yemek suyu vs. katarsan yemeye alisir. Ama bunu surekli yaparsan da sade kuru mama yemez aklında olsun. Bu arada royal canin Hills gibi mamalar da pahalı ama kalitesiz mamalardir hic tavsiye etmiyorum. Bu minik de cok tatliymis maşallah :))

Pedigree en kalitesiz mamalardandir. Eger bütçene uygunsa orijen, acana gibi mamaları tavsiye ederim. Ancak daha ekonomik istersen bonacibo kuzu etli cok iyidir. Ayrıca köpeğin mamasını yemiyorsa icine azck yoğurt, et suyu, yemek suyu vs. katarsan yemeye alisir. Ama bunu surekli yaparsan da sade kuru mama yemez aklında olsun. Bu arada royal canin Hills gibi mamalar da pahalı ama kalitesiz mamalardir hic tavsiye etmiyorum. Bu minik de cok tatliymis maşallah :))

Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim deneyecegim dediginiz mamalari :)

Allahımmm nasıl bır tatlılıktır bu pomerian boo mu yoksa?cok tatlıymıs maşallah
eger durumunuz ıyıyse alırım dersenız acana,n&d;orıjen oneırırm bu üç mama en ıyı mamalar.uygun fıyatlı olsun dersen hıc pedigree,hills falan alma cunku depolarda uzunca sure beklıyor besın degerlerı ıcın tartısmalar cokca o yuzden yerlı mama olan temızmama yı tavsıye ederım.hem yerlı uretım urunler taze,gumruk odeyıp orda 10 dolara satılan mamayı 30 dolara almıs olmuyoruz hemde besın degerlerı guzel.gordugum kadarıyla kopekler tadını da sevıyor ustelık ınternet sıtesınden kargo bıle odemeden 3 tane numune ısteyebılıyorsun.sen 3 farklı numune ıste ufaklık hangısını begenırse onu alırsın
upuzun omurler dılerım

Uzun vadede böbrek rahatsızlığına sebebiyet veren mamalardır temizmamanın mamaları. tavsiye etmem..

önce bi veterinere gidin bence belki alerjısı olduğu bir sey olabilir.. bencede royalden vazgecmeyin çünkü diğeri dediğiniz gibi biraz kalitesiz önüne koyun zamanla alışır bence .. bende sürekli royal canin köpek maması ndan kullanıyorum ve memnuum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle safkan, özel bir ırk besliyor olduğunuz için. Onun edinmesi gereken besin değerlerini taşıyan bir mama araştırın. Acana, en çok tavsiye edilenlerdendir, zamanında Hill's tavsiye edilirdi, ben Royal Canin'ciyim ama herkes sevmeyebilir. Uygun fiyatlı olan da BonaCibo'dur. Ama siz zaten köpeğe muhakkak para bayılmış olduğunuz için sanıyorum ki bu tür harcamalar bütçenizi sarsmayacaktır.

Pro Plan kaliteli bir mamadır. benim köpeğimde çok yemek seçer ama bu mamayı iştahla yiyor. Veteriner Hekimlerinde tavsiye ettiği kaliteli bir mama.

Back
X