Burda denilecek söylenecek bir Çok laf var Ben şimdi bir şey desem bunun cevabı beli sen bana Ben sana laf atar dururuz o yüzden her insanı başkalarıyla karıştırmayın..Golden apartmanda yaşamaz ona kalırsa hiç bir hayvan ne evde nede bahçede yaşayamaz köpekler kurtgilerden insanlar Hayvanları çiftlestirek geneleri ile oynayıp satmaya ticarete dökmüş bunun sonucunu hayvanlar sokaklara atılarak ödüyor bunu
ozaman hayvan ticareti yapanları cepheye almalı bunuda kimse yapmaz evinde köpek bakanlar bahçesi olandan belki 10 Misli iy bakyor bahcesi yok belki ama 1metre uzaklikta geniş bir arazi orman var orda diledigi gibi gezdiriyor herkes bir olsaydı yer yüzünde ki insanlar hep aynı olurdu Köpekler tecavüze ugruyo napa biliyorsun kuyrukları kesiliyor napa biliyorsun biri bir köpek alacak petshoptan karşısına geçip hayır alamasın dedinmi önüne geçtinmi nerde bakacaksın diye hiç sorguladınmı.. apartmanda bakilmaz öyle yok hayvan severlik böyle olmuyor akıl veren çok olur ama icrata gelince kimse oralı olmaz lafım sana değil "bana kimse hayvan severcilik oynamasın köpekler dışarda ekmek savasi verirken kemikleri birbirine geçmişken peten aldkları köpekleri sokak köpeklerinden 10metre uzaklikta giderken hastalik benim köpegime gecmesin diyip kucana köpegini alan insana rast geldinmi Ben geldim..Hayvan severlik degil sadece burdan yazmak kolay .
Ovv sakin...
Hayvanseverlik, özü doğaya ait ve özgürce dolaşması gereken hayvanı alıp 4 duvar arasına kapatmakla hiç olmuyor hanımefendi.
Size kendimi ya da çevremi anlatacak değilim.
Kendi heveslerim için bir canı da yine beton arasına sıkıştıracak hiç değilim.
Sizden çok daha fazla tecrübe sahibiyim, bıgüne kadar 10 dan fazla köpek büyüttüm ve ihtiyaçlarını bir zahmet siz sokaktan gördüğünüzden bilirken, ben tecrübe etmiş ve konuşuyor olayım.
Ayrıca bu agresiflik ile lütfen bir hayvana aile olmayın.
Onların tek ihtiyacı olan sevgi ve huzur.
Sizde o kadar açık belli ki, ikisinin de bulunmadığı.
İstediğiniz kadar kitap okuyun, hatmedin.
Yazın balkon hazırlarım diyecek kafanız değişmedikçe, bana bir şey söyleme hakkınız yok maalesef.
Benim bulunduğum muhit ve elimizin yettiği hiçbir yerde hayvanlar açlıkla terbiye olmaz.
Siz de bir yane cins köpeği alıp yuva yapacağınıza, binlercesine aynı şekilde bakın hem de özgürlükleri varken!
Ayrıca bana sen diye hitap etme iznini vermedim!
Haddinizi bilin, sınırımı aşmayın!