Köpek beslemek:/

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
36
kartal
Kknun akilli bayanları bana akil verinlutfen. 5 aylik evliyiz cocuk istiyoruz ama geçen gün arkadasimizin kopegi doğumyapti ve 4tane yavrusu dogru :) ilk gordum resmen ask yasadim birakamadim ben istiyorum diye tutturdum. Annem izin vermemisti zamaninda astımın var diye hep icimde ukde olmustu büyük bi cins degil ufak cins kopegi. Kafama takilan konu evde bakicaz eskmle ama 12 saat evde olmuyoruz. Acaba hayvana yazik mi ediyorum diyorum bide cocuk olerde olursa hayvan rahatsiz eder diyolar nasil yapcam ne yapicam bilemedim hic almamak ki mantikli alinca çünkü bakamiyorum deyip geri birakamam annemlerle aramda 2 bina var babam gunduz ihtiyaçlarını karşılar biliyorjm ama kararsizim

Evde bir hayvanla büyüyen çocuklar, ileride daha sakin, merhametli kişilikler oluyormuş. Hayvanın aşıları ve bakımı tamsa çocuğa bir zararı olmaz. Hayvan uzun süre evde yalnız kalacaksa köpek sorun olabilir (genelde köpekler yalnızlığı sevmez ve havlayarak komşuları rahatsız edebilir) Kedi düşünebilirsiniz, gün içerisinde birkaç saat yalnız kalmayı sorun etmezler, hem köpeğe göre bakımı daha kolay.

Neden peki çokmu zor yada ne gibi zoeluklari olabilir :KK17:

Bu soruyu tamm adamına sordun:KK70:
Neyse.. Açıkcası bebek düşündüğün için düşünme dedim...Tabiki hem köpek besleyen hemde bebişleri olan bir çok aile var fakat ben asla düşünmezdim. Normal zamanda bile bahçe yok ise eğer ev içerisinde tüylü evcil hayvan bakımına karşı bir tipim.Şahsi fikrim😊

Bu soruyu tamm adamına sordun:KK70:
Neyse.. Açıkcası bebek düşündüğün için düşünme dedim...Tabiki hem köpek besleyen hemde bebişleri olan bir çok aile var fakat ben asla düşünmezdim. Normal zamanda bile bahçe yok ise eğer ev içerisinde tüylü evcil hayvan bakımına karşı bir tipim.Şahsi fikrim😊
Anladim:-)

Öncelikle 12 saat evde yokuz demişsiniz daha yavru olacağı için oyuna daha istekli olurlar ve evde tek basına birakilması hos olmaz..ağlar
Cocuk istiyormuşsunuz allahim en yakin zamanda nasip etsin cocuk oluncada bisey olmaz hamile kalmadan once sokakta 15 gunlük kedi yavrusu bulup sahiplenmistim kendini annesi saniyor kizimin arkasindan kosturuyor :))
Hamilelikte kedi kopek alırsaniz sahiplenirseniz hem hamileliginizde hormonlardan dolayi stresiniz azalir hem de dogumdan sonra bebisinizle ve masum kedi kopeginizle mutlu bir ömur gecirirsiniz..yalniz sunu soylemeden edemiycem bir hevesle alip sonra da ay ben bakamiyorum deyip terkedicekseniz lutfen almayin onlarinda bir kalbi var duygulari var..

Meraba ben akilli bayanlardan biri:cool::D ben de aslimim var ve kesinlikle annellerin karsi ciktigi birsey de kesin bizi rahatsiz edecek bir şey vardır Ben çocukla evde köpeğe karşıyım hadda ben evde köpeğe karşıyım temizlik bakımından

Öncelikle 12 saat evde yokuz demişsiniz daha yavru olacağı için oyuna daha istekli olurlar ve evde tek basına birakilması hos olmaz..ağlar
Cocuk istiyormuşsunuz allahim en yakin zamanda nasip etsin cocuk oluncada bisey olmaz hamile kalmadan once sokakta 15 gunlük kedi yavrusu bulup sahiplenmistim kendini annesi saniyor kizimin arkasindan kosturuyor :))
Hamilelikte kedi kopek alırsaniz sahiplenirseniz hem hamileliginizde hormonlardan dolayi stresiniz azalir hem de dogumdan sonra bebisinizle ve masum kedi kopeginizle mutlu bir ömur gecirirsiniz..yalniz sunu soylemeden edemiycem bir hevesle alip sonra da ay ben bakamiyorum deyip terkedicekseniz lutfen almayin onlarinda bir kalbi var duygulari var..
Gündüzleri biz yokken anne babam com yakin ilgilenir en fazla 2 3 saat tek kalir. 31 yasindayim tabiki heves ugruna alıp aticak degilim bunun bilincindeyim. Zaten sahiplenicegimiz kopegin annesi yeni dogum yapti 2 ay bekliyoruz ki bakan kisi herkese vermiyor hatta kimseye vermedi biz haricinde 5 yavruya da kendi bakicak. Cocukken ben istedim ailem almadi kus balik kaplumbaga hep o tur hayvanlar besledim kendi evimde en azindan benim çocuğum buyusun istedim

Meraba ben akilli bayanlardan biri:cool::KK70: ben de aslimim var ve kesinlikle annellerin karsi ciktigi birsey de kesin bizi rahatsiz edecek bir şey vardır Ben çocukla evde köpeğe karşıyım hadda ben evde köpeğe karşıyım temizlik bakımından
Zaten 2 3 gunde bir temizlik yapılıyor sıkıntı olmaz ya🤭

kndine guveniyosan bak :-) sen kararini vermişsin bnce 😁😊
Bunlari gordukten sonra verdim🙈😍
Screenshot_20191203-172338_Instagram.webp

Biz yokken babama birakicam cok yakin ilgilenir mutlaka

O zaman hic sorun yok.. bebekler ve hayvanlar guzel anlasir.. en az 15 yil sizinle olacagini hesaplayarak hastaligi sagligi mamadi veteriner masraflari hepsini dusnunun omurluk yuvasi olacaksaniz sahiplenin... bebebkten sonra alerji falan diycekseniz sahiplenmeyin. Benim kedi alerjim var ama 2 kedim var. Ve bebek yolda

Cocuk icin çok güzel olur bir kedi ve ya kopekle büyümek... ama köpek 12 saat yalniz kalamaz... köpek ilgi ister çocuk gibidir dışarı çıkmak ister sizin icin zor... düsünmeyin derim... ama kedi başka, kedi butun gun de yalniz kalır sadece eve geldiginizde karsilikli bi ilgi sevgi yumakligi yaşarsınız sonra yine herkes kendi yoluna der ve kosesine cekilir:))

Back
X