KÖPEK BESLEYEN ANNELER :) /Anketli

evinizde evcil hayvan besliyormusunuz?

• köpek

OY: 5 100,0%
  • kedi

OY: 2 40,0%
  • kuş

OY: 2 40,0%
  • akvaryum (balık kaplumbağa)

OY: 1 20,0%
  • diğer

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

bindokuzyuzbes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
501
119
63
evinizde köpek veya başka evcil hayvan besliyormusunuz? ne gibi sorunlarla karşılaştınız? birbirimizi yardimci olalim (bebek kopek iliskisi kabullenme kiskanclik vb..) asla köpegimden vazgecmem cünkü :))

not:daha once yanlis yere acmisim konuyu :)

'Birden fazla cevap seçeneğine izin ver' şeklinde düzenledim anketi..

Bende hepsinden var bu arada

Aşıları tam ve saglikli olduktan sonra bebege ne zarari olabilir ki gitmesin bi hayvan daha evsiz kalmasin
herkes bisey soyluyor dogdugunda degilde emeklemeye baslayinca tüyleri döküldügü icin köpegin yerden bisey alir agzina atarmis bebekte bilmem ne de, bütün bilimsel aciklamalar soyluyor bebegin bagisikligi daha kuvvetli olur hatta astım riski azalırmıs kopek tuyunden ama gel büyüklere anlat! evsiz kalmaz ondan vazgecmem de gecici de bi yere göndermem sanırım

Azimli ve kararli ol canim belki senle daha fazla inatlasmayacaklarinin farkina varirlar

Yahu bu Avrupa'lıların bebeleri can değil mi?!
Hep evlerde var 4 ayaklı dostlar.. Onlar da aile bireyi..
Evde bebek de olur,köpek de kedi de...

3 arkadaşımın iki köpeği bir çocuğu, 4-5 tanesinin de bir köpeği bir çocuğu var. Hepsinde çocuk köpekten sonra oldu.

Bizim ilk köpeğimiz ben 2 yaşımdayken geldi.

Evet daha zahmetli, daha özen istiyor, daha yoruyor. Ama bir çocuk geldi diye diğer çocuktan vazgeçilmez ki : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…