- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
kızlar yiğenım köpek aldı. Dunyalar tatlısı bırsey ama gelin görün ki bende tüm hayvanlardan korkuyorum. Bu durumdanda nasıl utanıyorum. Mınıcık,savunmasız ve cok guzel bır hayvan. Ancak bırakın dokunmayı cok hareketlı oldugu için hep bır tedırgınlık halı var. Köpek oyun oynuyor ben kaçıyorum. Köpek tam alışabılecegım bır cins. Asırı tepkılerım yuzunden herkes bıkmıs durumda:) ama benımde hayatımda ne bır kuş ne bır balık dahı beslemişliğim yokterapi almak için bır zamanım suan da yok acıkcası nasıl bır yol iZlemeliyim bu anlamda fikirlerinizi deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım.. sevgiler
korkunuzun kaynağı cocukken kopekle yasadiginiz olumsuz bir ani.. zihin bunu kodluyor ve fobi oluşuyor..kızlar yiğenım köpek aldı. Dunyalar tatlısı bırsey ama gelin görün ki bende tüm hayvanlardan korkuyorum. Bu durumdanda nasıl utanıyorum. Mınıcık,savunmasız ve cok guzel bır hayvan. Ancak bırakın dokunmayı cok hareketlı oldugu için hep bır tedırgınlık halı var. Köpek oyun oynuyor ben kaçıyorum. Köpek tam alışabılecegım bır cins. Asırı tepkılerım yuzunden herkes bıkmıs durumda:) ama benımde hayatımda ne bır kuş ne bır balık dahı beslemişliğim yokterapi almak için bır zamanım suan da yok acıkcası nasıl bır yol iZlemeliyim bu anlamda fikirlerinizi deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım.. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?