Yelizz Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2006 444 5 96 İngiltere 23 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Yelizz #1 Link Silinmiştir. Birşeyi sevdiysem; benimdir. Eğer o ağzımdaysa; benimdir. Eğer onu senden alabiliyorsam; benimdir. Eğer bir süre önce benimdi ise; yine benimdir. Eğer benimse, hiçbir zaman, hiçbir şekilde senin olmayacaktır . Eğer birseyi çiğniyorsam; tüm parçaları benimdir. Eğer benim gibi görünüyorsa; benimdir. Eğer onu ilk gören bensem; benimdir. Eğer birşeyle oynuyorsan,bıraktığın anda o otomatikman benim olur. Eğer kırılırsa senin olur
Link Silinmiştir. Birşeyi sevdiysem; benimdir. Eğer o ağzımdaysa; benimdir. Eğer onu senden alabiliyorsam; benimdir. Eğer bir süre önce benimdi ise; yine benimdir. Eğer benimse, hiçbir zaman, hiçbir şekilde senin olmayacaktır . Eğer birseyi çiğniyorsam; tüm parçaları benimdir. Eğer benim gibi görünüyorsa; benimdir. Eğer onu ilk gören bensem; benimdir. Eğer birşeyle oynuyorsan,bıraktığın anda o otomatikman benim olur. Eğer kırılırsa senin olur