köpek yüzünden eşimle aramız bozuk.

kızlar komşumuzun bir köpeği var,eşim köpekleri çok sevdiği için 2 3 yıldan beri çok ilgendi köpekle.sık sık bize gelir oldu bahçede yatıyor,çok fazla tüy döküyor,topak topak tüy topluyrm ve nerdeyse hasta oluyorum midem bulanıyor tüyleri evin içine bile giriyor.evimiz tek katlı,hemen kapı girişinde yatıyor ayrılmıyor bizden,bende sürekli kovalıyorum fakat nafile eşimden yüz aldığı için gitmiyor.en son bugün yine kovalamakla uğraşıyordumki eşim çok fazla tepki gösterdi.o gitmeyecek,istemiyorsan sen git dedi çok sinirlerim bozuldu daha öncede bir kaç defa söyledi.resmen köpek senden daha kıymetli demeğe getiriyor çok gururum incidi...bi gün gerçekten ayırcak bu köpek bizi..laelaelaelaelae

Bence temizlik yapma bi süre zaten kokusundan rahatsız olur tabi sen arkasından temizlik yaptığın için köpek ona güzel geliyor tüyleri pislikleri sen topluyosun :) ayrıca çok meraklıysa bence köpek kiralama hizmetleri oluyor bazı ciftliklerin evin içine al bi kaç gün uyuyamasin sonra vazgecer . Sevgilimin de var aynı durum köpek hastası sürekli fotograflarini acıyor bana konusmuyorduk bile doğru düzgün sadece köpekten bahsediyordu (bende asiri hayvan sever biriyim ama bi sure sonra dayanilmaz oluyor )sonra aldı köpeği kokusundan pisliginden gece aglamalarindan rahatsız oldu vazgeçti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende asırı hayvan severim kedi köpek hastasıyımdır yolda görsem mutlaka durur severim sokak kedilerini gel psi psi diyw kovalarım yem alır veririm.Amaaa evime bir kedi almışlığım bir köpek almışlığım vardı zamanında tüyle basa cıkamadım.cok titizim bu konuda tuvaletini yapıyor gelip koltuğuma oturuyor o pis popoyla dayanamadım.bahceli evim olsa bahcede dururdu ama bence haklısınız sizde benim gibi titiZsiniz
Eşinin dediği laf cok kötü affedile ez.kendi temizlemediği için bilmiyor tabi

Back