Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle merhaba :) bende 2ay içinde ev duzenimi oturtup bi can sahibi olmak istiyorumm biraz saçma gelebilir yada yargilayabilirsiniz ama apartman da yaşayacağı için cinsi önemli yakın zamanda akrabamın pug cinsi bebeği yavrulicak , fakat ben king charles ı çok arastirdim çok hareketli olmuyormus cocker dan korkuyorum açıkçası çok aşırı hareketlikızım 5.5 yaşında, 2.5 aylıkken sahiplendim, cocker cinsi. en büyük sıkıntı tuvalet eğitimi derler, kızım hiç üzmedi bu konuda 1 günde öğrendi. ama tuvaleti için dışarı çıkarmaya başlayana kadar biraz eziyeti oldu. evden gittiğim için cezalandırıyordu beni, hole tuvaletini yapıyordu. ne zaman ki dışarıya çıkmaya başladı tuvalet için, bitti çok şükür. küçük ve orta ırkların bakımı büyük ırklara kıyasla her zaman daha kolay ve daha ekonomik olur. mesela benim kızım 12 kiloluk bir mamayı 3-3,5 ayda bitiriyor ama büyük ırklar aynı miktarı 1 ayda bitirir. bazıları yasak koyuyor mesela, salona giremez, mutfağa giremez şeklinde. bizde öyle bir yasak yok. evin her yeri serbest.
eğer sahiplenme konusunda kararsızsanız ve eğitim verememekten endişeleniyorsanız, barınaklardan sahiplenebilirsiniz. barınak diyorum çünkü maalesef terkedilmiş köpekler oluyor oralarda. yani belli bir süre bakılmış ve barınağa bırakılmış. yetişkin köpekler çoğunlukta, eğitim almış oluyorlar bırakılana kadar. yavru köpek her zaman daha fazla özveri ve çaba ister. tüm sorulara cevap verdim mi bilmiyorum ama her hangi bir konuda sorabilirsiniz, elimden geldiğinde cevaplarım. mama çeşidinden, markasından tutun aklınıza gelecek her hangi bir konuya kadar.
Benim şöyle bir durumum var aslında. Bizim nişanlımla bir oğlumuz var zaten. Bir arkadaşının köpeğinin doğumu gerçekleşirken apartmandan çıkarmaya çalışıyorlar ve nişanlımla karşılaşıyorlar, alıp yukarı çıkaralım ben hallederim diyor. Merdivenlerde ayağına bişey düştüğünü farkedip hemen t-shirtunu çıkarıp onu sarıyor. Elime doğdu derler ya onun gibi. Çok düşkün ona. Ben de çok seviyorum. Şu an 4.5 aylık. Annesi husky babası alman. Sıkıntılarımız ise, yarın öbür gün aynı eve gireceğimiz zaman bahçe katı ya da teras olsun istiyorum. Evin içerisine sokmayı pek istemiyorum açıkçası. Sevmediğimden mi hayır asla fakat kayınvalidemin astımı var, annemin fobisi var. Ne kadar da olsa tüy problemi olacak. Onun için sordum ben ev içerisinde nasıl olur diye. Çünkü nişanlım çok ısrar ediyor ve böyle onu alıp bakmıyorlar mı bana masum masum ölüp bitiyorum o an, nasıl kıyacaksın sen bize diyor bi de.
Astım,fobi vs işin içine girdi mi mutlaka sorun oluyor hayvan tam alışıyor sahiplerine,bu tür sebeplerden dolayı veriliyor.
O yüzden bence size daha fazla alışmadan düzgün bir aileye sahiplendirin eğer bahçeli ya da teraslı bir eviniz olmayacaksa,ya da olsa bile sorunlar devam edecekse.
Ayrıca bunlar biraz bahane gibi geliyor açıkçası.
Yıllardır astım hastasıyım köpeğimin tüy dökme sorunu var eğer her gün temizlenirse bir sorun olmuyor yıllardır sorun yaşamadım.
Valla vermeye ikimizin de niyeti yok, ne yapıp edip bahçe ya da teras olan bir ev bulacağız zaten de;
Annesi sağolsun açık havada sahilde bile sigara içen biri olduğunu astımım var benim diye sorun çıkarabiliyor.
Bahane benim bahanem değil yani.
Bu güzelliğe kıyabilir miyim ben hiç![]()
Huzur buluyorum onunlayken ben, terapi gibi geldi o bana. Moralimin bozuk olduğunu dahi anlıyor.
Eki Görüntüle 539321
Eki Görüntüle 539322
Eki Görüntüle 539323
Eki Görüntüle 539324
Benimde bir bebğim var 8 aylık doberman. Ses konusunda sıkıntı yaşıyoruz bazen inadı tutup havluyor çok ses çıkarıyor.. çok koşturuyor ama Sıkıntısı olan varsa ben çıkarım evden sorun yok kçöpeğime laf etirttmem![]()
hahahahahaahhahah :) okadarda abartılcak birşey değil be güzelimSen eğer o evde oturuyorsan sakın çıkma :)
hahahahahaahhahah :) okadarda abartılcak birşey değil be güzelim
Nişanlımla birlikte baktığımız çin aslanımız var hemde iki tane :) birincisini sahiplenmiştik.2.bebeğimizi nişanlım doğumm günü hediyem olarak almıştı :)