Kopmaya başlayan evlilik baglari..ne olur yarım edin

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
Arkadaşlar merhaba.Çok acil cvp lütfen düsünmektn kafayi yicm.Esimle facebook hesabimiz ortakti birlikte kullaniyrdk uç dört ay önce tartistgmz zamanlarda kendine sahte bir face hesabi acti.Benim gönlümün razı olmadgni bile bile kullanmaya devam etti.Orada siyaset sayfalrna gruplarina yorum yaziyr diye çok üstelemdm fakat sosyal medyayi da biliyrz simdi yorum yazdgi yerlere baktm kadinda olsa konusyr ne olursa olsun evli ve baba olan bir adamın böyle konuşması tuhafima gidiyor kendimi ihanete uğramış gibi hissediyrm.Güzel bir şekilde uyardm anlamadi gecelere kadar sırf yorum yazck konsck diye uyumuyr bile.Anlaycgnz son noktalardayim çok moralim bozuk.Basina böyle şeyler gelen var mi nasil bir yol izlemeliym

Arkadaşlar merhaba.Çok acil cvp lütfen düsünmektn kafayi yicm.Esimle facebook hesabimiz ortakti birlikte kullaniyrdk uç dört ay önce tartistgmz zamanlarda kendine sahte bir face hesabi acti.Benim gönlümün razı olmadgni bile bile kullanmaya devam etti.Orada siyaset sayfalrna gruplarina yorum yaziyr diye çok üstelemdm fakat sosyal medyayi da biliyrz simdi yorum yazdgi yerlere baktm kadinda olsa konusyr ne olursa olsun evli ve baba olan bir adamın böyle konuşması tuhafima gidiyor kendimi ihanete uğramış gibi hissediyrm.Güzel bir şekilde uyardm anlamadi gecelere kadar sırf yorum yazck konsck diye uyumuyr bile.Anlaycgnz son noktalardayim çok moralim bozuk.Basina böyle şeyler gelen var mi nasil bir yol izlemeliym
Erkekler birine koca, birine baba olunca kadınlarla siyaset yapamıyor mu? Bence bu kafaları değiştirin, eşinizden ziyade biraz da dünyayla ilgilenin. Ne güzel eşiniz yapıyormuş bakın.

Bana pek masum gelmedi ama elle tutulur birşey de yok. Sessizce gözlemle belki bi hevestir geçer ama bir açığını yakalarsan hiç bahane dinleme net ol. Allah sabır versin

Arkadasim ben siyaset yapiyrdu dedim başka konularda da konuşulur bildiğin sohbet ediyrsn evli bir adamin başka bir bayanla sohbet etmesinin nesi normal erkek nefsi bu bugün bu konuda sohbet edilir yarin başka konularda sonra hadi konuşur bunu eşini ihmal etck şekilde gecelere kadar mi sürdürmk geeek

Belki dönemlik bir hevestir geçer . Bir süre sonra sıkılır diye düşündüm. Bende bu ara buraya bdv ye çok takılıyorum ama işe başlayınca azalır büyük ihtimal

Haklısınız belki hevestir dönemlik bir seydir sıkılır bende böyle düsünyrm ama ihmal ettiği ben ve aile yasantmz iliskimiz var şu an ona çok kırgınım evin bir köşesinde oturup telefonuyla oynayan bir koca sohbet yok iletişim yok nerede uyuyakaldiysa hatta düşünün.Benim zoruna giden bu

Facebook da bir iş çeviriyor olsa, gözünüzün önünde yapmaz bence.

He aldatacak, farklı arayışlara girecek zihniyette biriyse, bunu için FB bile lazım değil zaten. Şimdilik sıkmadan gözlemleyin.

Bu ortak sosyal hesaplar kadar saçma bişey daha yok bu arada. En basitinden, arkadaşımla muhatap olacaksam, kocasıyla da olmak zorunda mıyım? Acaba siz çok sıktığınız, sürekli kontrol altında tutmaya çalıştığınız için farklı insanlarla sohbete meyil etmiş olabilir mi?

Facebook da bir iş çeviriyor olsa, gözünüzün önünde yapmaz bence.

He aldatacak, farklı arayışlara girecek zihniyette biriyse, bunu için FB bile lazım değil zaten. Şimdilik sıkmadan gözlemleyin.

Bu ortak sosyal hesaplar kadar saçma bişey daha yok bu arada. En basitinden, arkadaşımla muhatap olacaksam, kocasıyla da olmak zorunda mıyım? Acaba siz çok sıktığınız, sürekli kontrol altında tutmaya çalıştığınız için farklı insanlarla sohbete meyil etmiş olabilir mi?

Şu an kafasını dagitmak için kendine böyle bor yöntem bulmuş kendisi de söylüyr zaten .Olabilir bunalmış sıkmis ama o da beni bunaltiyr sıkıyr hem de fazlasıyla bu durumda sosyal medyaya mi koşmak lazim

Arkadasim ben siyaset yapiyrdu dedim başka konularda da konuşulur bildiğin sohbet ediyrsn evli bir adamin başka bir bayanla sohbet etmesinin nesi normal erkek nefsi bu bugün bu konuda sohbet edilir yarin başka konularda sonra hadi konuşur bunu eşini ihmal etck şekilde gecelere kadar mi sürdürmk geeek
Sohbet ediyorsa uzun uzun bunda vardir bir is . Lakin sadece yorum yazip cikiyorsa farketmez bunu demek istedim.sizide fecebook sifresini versin

Eşinin bu konuda üzerine çok gitme derim aynı şey benimde başıma gelmişti benden gizli başka bi isimle face açmıştı eşim ve ben hiç bağırıp çağırmadan oturup sakince ve konuştum ve kapattı bidaha acmadi

Sende öyle yap cnm onunla biraz daha fazla ilgilen onunla ugrasacak vakit bırakma eşine

Benim telefonundan baktigimi biliyor acik zaten face telde.Ve bende ona söyledim o zaman bende acayim sahte hesap istediğim yere yorum atayim tamam AC dedi kendi facemdn yazdrmiyr çünkü bende actm onun konuştuğu sayfalardan takip ediyrm

Bundan önce twitter acmisti güzelce söyledim yine dinlemedi uzun süre kullandı kapatti ben yine konustm güzelce face olayinda da dinlemedi inada bindiryr anlcnz bende tepkimi kırıldgmi belli ediyrm ama umuruyr mu bilemiyrm.

Eşine söyle rahatsız olduğunu o zaman bende açayım iyi mı olur de empati kurşun azicij

Çok söyledim bende acayim o zaman yazayim dedim kendi faceme yazdrmiyr ac dedi bende actm zaten.

Konularınız hep bu şekilde. 3 yıldır hiç düzelmemiş adam. Zaten en baştan beri anlaşamıyormuşsunuz bahaneyi evliliğin ilk yılı alışma evresi şeklinde bulmuşsunuz. Biz de yaşadık o ilk yılı hiç de sıkıntılı değildi. Üstüne çocuk yapmışsınız. Madem anlaşamıyorsunuz niye yapıyorsunuz. Bu sıkıntılı evliliklerde çocuk olunca adam düzelmiyor daha da kaçıyor evlilik ortamından. Sizinki de fiziken orda belki ama kafa olarak kaçıyor işte.

Neden hemen bu şekilde yargiliyrnz anlamiyrm anlasmyrsnz neden çocuk yapiyrsnz bazi şeyler sizin elinizde olamaybiliyr sonra yasinlan durumlar aile yapisi bilip bilmeden neden yargiliysnz ki

Back
X