Kopyala yapıştır alıntı tarifler

mikailesra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.409
64
363
Arkadaslar ne zaman tarife ihtiyacim olsa genel de burdan birseyler bakip yapiyorum birsey dikkatimi cektiki cok fazla alıntı hic denenmeden eklenen tarifler var özellikle Elif diye bir arkadas her bölümde denenmemis tamamen alinti tarifler... Ne zaman alintidan yapsak malzeme cöpe.. Alıntı olan paylaşımlarda alıntı oldugunu belirtsek..

Bilgilerinize hiç bakmadım ama mutfağa yeni girmişseniz zamanla tariflerin eksik mi veya yanlış mı tarif edildiğini az çok anlayabiliyorsunuz.
Çok ünlü bir site var yazar da baya baya meşhur ama ne zaman yapsam yemeklerini olmuyor .Hatta bir gün oktay ustanın bi tatlısını yapayım dedim resmen yumurta tatlısı olmuştu

İnsan 5 yillik evli olunca birde misafir cok olunca genel de mutfakta fazla zaman geciriyor.. Nekadar zaman gecirsemde elimden geldigi kadar canim öyle cok hamaratim diyemem yani .. Denenmis olan tarifler ne zaman yapsam cok güzel olur bilemiyorum belki ben de sorun var nette zaten binlerce tarif var resme bakip hadi diyorsun yapiyorsun alakasi yook :S

Evet onu ne yazık ki yapıyorlar.
Burada bazı arkadaşların tarifleri var fotoğraflarıyla birlikte ki benim için bu da çok önemli.
Tarif kendinden de olsa fotoyu başka sitelerden alıp koyuyor bazıları.
Ben de yapmadığım denemediğim şeyin tarifini koymam, fotoğrafını da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…