• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kopyalanmış mesaj

Mervekelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
17
0
1
38
Slm kızlar
Bu konuyu açmak için yeni üye oldum. Kocamın Samsung marka akıllı telefonunda şöyle dıyeyim pano kısmı var ya kopyalananlar yada ekran resmi alınınca Oray'a kaydoluyor .işte panoda eşim bi cümle kopyalamış İngilizce bir cümle ben Türkçesini yazıyorum .çok özür dilerim arkadaşlar ama bu konu kafamı cok kurcalıyor demiş ki ben masturbasyon yaparken ve boşalırken kadınların beni izlemesinden hoşlanıyorum demiş.ne bu Neden kopyaladın dedim bilmiyorum haberim yok yanlışlıkla olmustur diyo istemeden bi yere tıklamısımdır dıyo.siZce ne bu yanlışlıkla olur mu böyle birşey .çok üzülüyorum kızlar nolur yardım edin bana:KK43: eşim iyi İngilizce biliyor.acaba yabancı sitelerde chat yapmış olabılır mi.su an cok iyi davranıyor bana.suc mu bastırıyor siZce.işin Aslı'na Nasıl varırım.bır de kocam soguktur genelde.seyrek ilişkiye girer gün içinde cinsel yaklaşımları olmaz .

Kendi yazmış, başka platformlarda kullanmak için kopyalamış diye geldi ilk aklıma. Ama bir tek bundan eşten şüphelenmeyin yine de siz, çok alakasız bir şey de olabilir.

Slm kızlar
Bu konuyu açmak için yeni üye oldum. Kocamın Samsung marka akıllı telefonunda şöyle dıyeyim pano kısmı var ya kopyalananlar yada ekran resmi alınınca Oray'a kaydoluyor .işte panoda eşim bi cümle kopyalamış İngilizce bir cümle ben Türkçesini yazıyorum .çok özür dilerim arkadaşlar ama bu konu kafamı cok kurcalıyor demiş ki ben masturbasyon yaparken ve boşalırken kadınların beni izlemesinden hoşlanıyorum demiş.ne bu Neden kopyaladın dedim bilmiyorum haberim yok yanlışlıkla olmustur diyo istemeden bi yere tıklamısımdır dıyo.siZce ne bu yanlışlıkla olur mu böyle birşey .çok üzülüyorum kızlar nolur yardım edin bana:KK43: eşim iyi İngilizce biliyor.acaba yabancı sitelerde chat yapmış olabılır mi.su an cok iyi davranıyor bana.suc mu bastırıyor siZce.işin Aslı'na Nasıl varırım
İşin aslı sizin istemediğiniz bir sonuç çıkar ise ne yaparsınız

Yani esinizi tanimadigim icin beyefendi icin yorum yapamam da böyle salak bir mevzu basima gelmişti.
Internette gezerken bi resmin altindaki yorumu merak ettim. Oyle normal bir fotografti devaminda da link vardi da. Merak ya baktim, bakmaz olsaydim. Geciktirici reklami imis. Ama baya açık secik bir ceviri yaptı. Panomu temizlerken farkettim sonradan.

Samsung marka telefonda ekran resmi screenshots altında kaydoluyor.
Ekran resmi çekmek hiç öyle kolay kolay yanlışlıkla olacak bir şey değil.
Ayrıca yanlışlıkla yapmış olsa bile bu demektir ki bu tip şeylerle ilgilenmiş ve sitede dolaşmış. Takip et derim ben.

Panoya kopyalama tel sahibi yapmadan kopyalanmaz, Samsung var bende de daha az önce bir konuya yorum yapacaktım mesela yapamadım,yazdığımı panoya kopyalayıp sayfayı yeniledim boş sayfaya da yapıştırdım sonra. Diyeceğim o ki yanlışlıkla filan olması cok zor eşiniz birisiyle muhabbet etmiş benim olayım gibi sıkıntı çıkıp kopyala yapıştır yapınca da panoda kalmıştır. Kendisi yazmayıp bir yerden kopyalamis olsa bile ne mana yanii? Birisiyle konuşmuş düpedüz.

İ also like women watch Me as İ am masturbating and cumming

Eşim iyi ingilizce biliyor dedin, cümle bozuk.
Yani belki sadece alıntıdır.
Bilemedim.

O başka açık verinceye kadar sen doğruyu bilemeyeceksin sanırımm..

Back
X