Kordon dolanmasi

Hzl-01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
260
118
103
33
Kizlar merhaba.21 haftalık hamileyim.bugun detaylı ultrasonum vardı.doktorum bebeğin boynuna kordon dolanmiş dedi.ama merak etme kurtarır kendini dedi.bu haftalarda coğu bebek kurtariyor kendini dedi.resimlerde belli kordon dolandigi korkuyorum. 2 hafta sonraya randevu verdi.bebegin hareketleri nasıl diye sordu.cok hareketli sürekli hissediyorum dedim.suan 450 Gr, 33cm boyundaymiş.erken haftalarda kordon dolanıp sonraki haftalarda düzelen anneler var mı acaba ? Son haftalarda kordonun içinden çıkması zor oluyormuş galiba.erken haftalarda daha kolay oluyormuş.

Kordon 2 kez dolanmadikca bebek kendini kurtariyor

Boyuna 3 kere dolanmış hemde bir kaç tane de düğümü olan kordon ile 9ay hamilelik geçiren bir anne biliyorum. Normal doğum yaptı, herhangi bir sorun yaşamadı, bebekte de kendinde de hiiç sorun yoktu. Kordon dolanması korkulacak bir şey değil ki, gayet doğal bir durum. Kordon dolansa bile kan akımı normal olduğu sürece korkmayın, kalın jelli bir kablo gibi düşünün, o kalınlık damarları koruyor ve bir sıkıntı olmuyor korkmayın.

Mesela bebeğin suyu azalmış diye direkt doğuma alınan annelerimiz var, ama Avrupada günlerce haftalarca susuz gezen hamileler var. Türk kaynakları maalesef biraz yetersiz ve korku, kaostan ve aksiyondan hoşlanan bir milletimiz olduğu için de yazılan yazılar da dikkat çekmek için ona yönelik oluyor. Yabancı kaynaklardan araştırıp bilgi alırsanız daha rahat edebilirsiniz.

Ne kadar güzel açıklamişsiniz Cook teşekkür ederim evet internette fazla bilgi bulamadim.bu yuzden bir haftam stres ile gecti.bugun kontrolum vardı.bebegim kordondan çıkmış. Gayet iyi.tekrardan teşekkürler

Bu korkulacak bir durum değil

Bu videoyu izleyebilirsiniz

Ne kadar güzel açıklamişsiniz Cook teşekkür ederim evet internette fazla bilgi bulamadim.bu yuzden bir haftam stres ile gecti.bugun kontrolum vardı.bebegim kordondan çıkmış. Gayet iyi.tekrardan teşekkürler
Çok sevindim Tekrar böyle bir durum yaşamazsınız umarım ama olur da yaşarsanız korkmamanız gerektiğini biliyorsunuz artık

Annem hep anlatırdı. Annem ablamı doğurduğunda boynunda kordon varmış ama çok zayıf doğmuş 1800. Kilosu biraz az olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…