Ben 38+3de sezaryen oldum. Ultrasonda belli değildi hiç ama doğum anında ortaya çıktı ki bebeğimin boynuna 3 tur kordon dolanmış. Biraz oksijen verdiler sonra düzeldi. Sezaryen olursunuz büyük ihtimal siz de normal doğum tehlikeli, anne karnında nefes almaya ihtiyaci olmadığı için dışarıdaki gibi sorun olmaz diye düşünüyorum ama doğum anında sıkıntı yaratır. Doktorunuz daha iyi bilir ama benim düşüncem bu üzmeyin kendinizi
27 de benim de dolanmıştı bir tur. Sonra kendisi çıkardı. 3 tur falan doğumda sıkıntı da bir tur dolanmayı çok önemsemiyorlar. Doktorlar kordondaki kan akışının yeterli olup olmadığına bakar. O yeterliyse sorun yok
27 de benim de dolanmıştı bir tur. Sonra kendisi çıkardı. 3 tur falan doğumda sıkıntı da bir tur dolanmayı çok önemsemiyorlar. Doktorlar kordondaki kan akışının yeterli olup olmadığına bakar. O yeterliyse sorun yok
İnşallah öyle olur hastanelerde malum zorla konuşuyorlar ama doktor gergin değil dedi çok üzerinde durmadı inşallah kendiliğinden cikar çok teşekkürler
Muhtemelen her gebelikte, ultrason gününe denk gelmediği için görülmeyen dolanmalar oluyor. Bebekler hareketli olunca doluyorlar, çıkarıyorlar. Kontrollerinize biraz daha sık gidin bu süreçte. Doktorunuz takip eder mutlaka
Bende doğum kanalına dönmesine beklerken kordon boynuna dolanmıştı 39 hafta sezeryan oldum
Ayrıca her bebek bir olmadığı için susuz kalmaması lazım çok su olunca kendiliğinden çıkıyor denmişti
Muhtemelen her gebelikte, ultrason gününe denk gelmediği için görülmeyen dolanmalar oluyor. Bebekler hareketli olunca doluyorlar, çıkarıyorlar. Kontrollerinize biraz daha sık gidin bu süreçte. Doktorunuz takip eder mutlaka
Benim ilk tur dolanma 36. Haftada olmuştu. 37 de 2. Tur. 38 de artık 3. Tur dolanınca sezaryen oldum 38+5 te. Sizin haftanız erken daha doktor takibinde mecbur beklersiniz. geri açılabilir. Doğuma yakın dolanma fazlaysa sezaryen yapıyorlar ama 1,2 tursa normal doğum da yapan oluyor