- 6 Eylül 2023
- 7
- 1
- 6
- 31
- Konu Sahibi Cennetkusumm
Merhabalar Bebeğimi 38+5 haftalıkken kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybettim
sezeryan ile doğum yaptım tekrar bebek düşünüyorum ama korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de başınız sağolsun..Başınız sağolsun Allah sabır versin Allah bir daha yaşatmasın kardeşim de 40 gün önce kaybetti doğuma 2 hafta kala kordon dolanması inşallah aynı durumu bir daha yaşamazsınızyaşamayalım inşallah
![]()
Sağolun teşekkür ederimSizin de başınız sağolsun..
Aminn İnşallahBaşınız sağolsun Allah sabır versin Allah bir daha yaşatmasın kardeşim de 40 gün önce kaybetti doğuma 2 hafta kala kordon dolanması inşallah aynı durumu bir daha yaşamazsınızyaşamayalım inşallah
![]()
Başın sağolsun canım Allah sabır versinMerhabalar Bebeğimi 38+5 haftalıkken kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybettimsezeryan ile doğum yaptım tekrar bebek düşünüyorum ama korkuyorum
![]()
37. haftada kaybettim. dogumda gobegınde düğüm gördüler ama o sebep diyemediler. oyle dogan yuzlerce bebegk varmış. hatta düğümü gorseler bile takip edıyorlarmıs hemen almıyorlarmıs. sizin nasıl kesin tanı koyulduMerhabalar Bebeğimi 38+5 haftalıkken kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybettimsezeryan ile doğum yaptım tekrar bebek düşünüyorum ama korkuyorum
![]()
Aminn Allah razı olsun canm seninde başın sağolsun daha yeni kırkım çıktı bugünBaşın sağolsun canım Allah sabır versinbende 33 haftalıkken kaybettim… kaç ay oldu
![]()
38+5 günlük tü kontrolüm vardı kontrole gittim kalp atışını duyamiyorz dediler37. haftada kaybettim. dogumda gobegınde düğüm gördüler ama o sebep diyemediler. oyle dogan yuzlerce bebegk varmış. hatta düğümü gorseler bile takip edıyorlarmıs hemen almıyorlarmıs. sizin nasıl kesin tanı koyuldu
4/02/23 te doğum yaptım. sezeryanla alındı. işte kordon düğümü aslında akımı kesen bişey değil. yani kesin olarak ondan oldu diyemıyorlar. hatta düğümlü doğan cocukları gostermişlerdi akım kesilmıyordu . biz her ihtimale karşı kan sulandırcı başlıycagız bıdaha gebelik olursa. henüz denemeye başlamadık. 7 ay bitti 8. deyiz. bu ay sonu gitmeyi dusunuyorum. trombofili testi vermenızı oneriririm pıhtılaşma ihtimali için. aynı zamanda genetik testlerinizi de yaptırın bu aşamada beni en cok oyalayan şeyler bunlardı. testler bi cıksın o degerler belli olsun derken 3-4 ay gecti. kolay değil 9 ay tasıdınız bedenınızın kendını toplamasına izin verin. izin verin ki bir daha evlat sahibi olursanız onu en iyi versiyonunuzla karşılayın. yorgun bir anne olmayın. en onemlisi de psikolojik olarak toparlmaya calısın. ben hala terapi görüyorum. hiç kolay bişey değil.38+5 günlük tü kontrolüm vardı kontrole gittim kalp atışını duyamiyorz dediler
Ayrıntılı ultrason oldu apar topar sezeryanla doğuma alındım Kordon düğümlenmesi olmuş bebeğim kaybettim daha yeni kırkım çıktı sezeryanlami doğum yaptınız nekadar oldu doğum olalı![]()