kordon kadın doğum gonca aksoy???

Sheena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
401
0
66
İzmir
arkadaşlar kordon kadın doğuma gonca aksoya gidiyorum doğumunu daha önce bu doktorda yapanlar varmı yani bu doktor tecrübelimi bilen varmı çünkü çok korkuyorum doğumdan

ben ilk kez duydum bu doktoru, ama izmir medical park mervehanımı önerebilirim, gebelik takibi konusunda çok başarılı

arkadaşlar kordon kadın doğuma gonca aksoya gidiyorum doğumunu daha önce bu doktorda yapanlar varmı yani bu doktor tecrübelimi bilen varmı çünkü çok korkuyorum doğumdan

merhaba,
Bende Gonca ksoy'a gidiyorum ve 3 aylık hamileyim. İnternette ne olumlu nede olumsuz yorum var.
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum.:)

merhaba,
Bende Gonca ksoy'a gidiyorum ve 3 aylık hamileyim. İnternette ne olumlu nede olumsuz yorum var.
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum.:)

ben daha hamileliğimin başında sayılırım. daha önceden smir testleri için falan gidiyordum gonca Hanım'a. ilk kontrollerimi kendisine yaptırdım ama ben de hakkında internette olumlu olumsuz yorum bulamadım. gonca Hanım'ın karataş ile anlaşmalı olduğunu biliyorum bir tek. şu sıralar bulantılarım çok olduğu için uzakta bir doktora gidemeyeceğim için gonca hanım ile devam ediyorum ama ileride değiştirebilirim belki. karar veremedim henüz.
bilirsiniz herkes farklı yorum yapar. birinin süper dediği hastane/doktor'a diğer kişi berbat der. aklım çok karışık
gonca hanım ile doğum yapanlar var ise deneyim ve fikirlerini paylaşabilirler mi?

merhabalar,
Dr Gonca Hanimla ilgili kafasında soru işareti olanlar için yazıyorum. Hamilelik Öncesi, hamilelik sürecini ve dogumumu Gonca Hanim yaptı ve ben doktorumdan çok memnun kaldım.
Öncesinde, biraz hamile kalma stresinden sonrasında da pko yüzünden yumurta çok gelismedi. Gonca hanim doğru ilaçla yumurtayı büyüttü ve çatlama iğnesi kullandı. Hamile kaldım ve en az benim kadar sevindi. Hamilelik süreci boyunca esimde bende onun inançlı ve pozitif enerjisiyle hiç moralimizi bozmadik. 24 ocakta sağlıklı bir oglumuz oldu. Doğum fotograflarimizda ise yine Gonca hanim in gülen yüzü vardi.

kesinlikle doktor tavsiye edilmiyor ama biz Gonca hanimdan çok memnun kaldık.

Çocuk isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…